yamanls
Yaa doktorun mu söyledi bunu yoksa dişçi mi acaba. Ben şuan 28 haftalığım o zaman 22 haftalıktım böyle bir ağrı çekmedim bu zamana kadar çok kötüydüm duramayacak kadar acıdan sürekli ağlıyordum ağrı ve acıdan herşeyi denedim zeytin koydum sarımsak koydum karanfil yağı koydum pamukla anlık geçici oldu hepsi. Dişçiye gittim en sonunda hiç bir şekilde ne röntgen ne de anestezili işlem yapamayacaklarını söylediler. Doktorunuzla görüşün dediler. Kendi Doktorum izindeydi başka bir doktorla görüştüm o da işlem için onay veremeyeceğini söyledi. Dişçilerin bizden aldığı izin formalite gebelikte diş işlemleri riskli bir durumdur dişçi kendinde bir sorumluluk kalmaması için her zaman bizden onay almanızı ister istenmeyen bir durumla karşılaşırlarsa sorumluluk almamak için dedi. Gebelikte diş çürükleri diş kayıpları maalesef ki beklediğimiz durumlar bebek kalsiyum ihtiyacını sizden karşılar en çokta bulunan dişler olduğu için oradan gider bu da size diş çürüğü diş ağrısı olarak döner bol bol kalsiyum süt yoğurt peynir gibi şeyler yiyip kalsiyum depolarınızı doldurmaya çalışın inanın buna dikkat ettikçe ağrılarınızda geçecek demişti. O anki ağrı ve acımla doktora çok kızmıştım ama sonradan dediklerini yapınca gerçekten ağrım sızım azalmaya başladı ve geçti şeytan kulağına maşallah diyim çok şükür 🤲🏻 🌸 inşallah sizinde herhangi bir işleme gerek kalmadan geçer ağrınız.