lovecanim Youngmotherr Rabbim bir avaz da kurtarsın inşallah 🤲 sonrada hamileliği özlüyoruz o nolcak 😄
Minik36_ lovecanim sirtimin sol tarafina sanci atiyor ama asiri bildigin dogum sancisi vajina kemigimde agri var
Gjo lovecanim benimde son 35 agirdan ölüyorum gıda ishal olmusum toletten hiç çıkamıyorum egilemiyom kalkamiyom 30 haftadan sonra hep ağrılı gecti Allah yardim bize
lovecanim Gjo sonuna geldik sayılır az daha dayanalim ya bende 1 hafta önce ishallik vardı şimdi iyiyim şükür ama diğer ağrılar bırakmıyor benigg😩
Ulvana Gjo aynen 30 haftadan sonra hep ağrım var 35 haftalık olduk şimdi de bebek hareketleri azaldı canım sıkılıyor
lovecanim Nadide07 o hissiyat bende de başladı ya sanki her an duguracagimm. Veee çantam hazır değil 😩
Nadide07 lovecanim ben 32 haftada hazırladım çantaları bence yavaştan hazırlayın artık çünkü gerçekten zor oluyor yük agirlastikca dahada yapamıyoruz hele bide sıcakla çok zor oluyor
_gulumm lovecanim yok kuzum 10 gün sonra kontrolüm var o zamn söyler herhalde. Ama tahminimce Ağustos sonu olur gibi
Ertugrul lovecanim benm ikinci hamilelgm canm o yüzden ilki sezeryab oldgu için 4.5 sene geçti uzerinden
tubimom lovecanim korku herşey var en çokta beş yaşındaki kızımı düşünüyorum bir gece bile ayrı kalmak istemiyorum 🥺