lovecanim Aylinsevim inşallah sağlıkla kucağıniza alirnsiz bebişi. Rabbim tek bir avaz da kurtarsın inşallah 🤲🥰
Aleyna2045 lovecanim bende anlayamıyorum karnımda çok sertleşiyor ama ntsde sancım yok bir sıkıntı gözükmüyor henüz
lovecanim 3Tospikannesi yaptım kiz Allah senigg 😅😅 ama varya çok zor yaptm ve cok ağrıdı bacağım kalkmıyordu ya😅😅😅
3Tospikannesi lovecanim 😂😂😂 tamam sen rahat ol senin biraz daha var demek ki 😜 Beni endişe sarıyor vallahi doğumu düşündükçe tırsıyorum 😁 ne güzel kızım liseye geçti oğlum 6.sınıf rahat battı bana 11 yıl sonra doğum nasıl yapacam bilmiyorum aradan zaman geçince ilkmiş gibi oluyor 🤦♀️
lovecanim 3Tospikannesi içime su serptin Allah razı olsun yaaa😅 yooo sen 3. Çocuğu hak etmissn hiç mizmizlanma.
3Tospikannesi lovecanim 😂😂😂 bu doğmadan adam 4.yü söylüyor bi dur bunu nasıl doğuracam onu düşünüyorum diyom diğerlerini nasıl pırtlattıysan bunu da öyle yapacan sen yaparsın diyo 😂😂😂 içimi rahatlatıyorsunuz ne güzel 😁 Doğumhaneden hep gülerek çıkıyorum ya adam da sanıyor ki horon teperek kahkaha atarak doğum yapıyom 😁
lovecanim 3Tospikannesi doğuma alin onuda nasıl birşeymis gorsun..belki vazgeçer 4.den 😅😅 ama yok ya erkekler nerden bilecek anlicak öyle şeyleri..boyuna istesinler. Allah’tan eşim cok çocuk sevmesine rağmen yapalım yapalım demiyor çünkü gelecekten korkuyor.
Rmysnrrr Benimde son 38 kızlar ama daha erken gelecek gibi hissediyorum, fakat ağrı sancı kramp vs hiçbirşey yok hiç kilo almadım hareketliyim açıkcası erken geleceğini düşünüyorum bakalım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🩵🌸
lovecanim Rmysnrrr bu erken gelecek duygusu hepimizde var sanırım 😅 herkes aynı şeyi söylüyor sanırım artık doğurmak istediğimiz için 😌 bende 33.haftada gitmiştim 8 kilo almıştım daha da almış gibi değilim doktorm kilo alımın iyi demişti.
3Tospikannesi lovecanim Doğuma girmeyi istiyor zaten ben istemiyorum bi görse 4.yü ben evde doğurturum kız bişey yok valla der 😂😂 (Diğer gebeliğimde evde serumu kendi takardı hastaneye götürmedi) meraklı öyle şeylere 😁 benimki de gelecekleri için uğraşıyor canım gece gündüz çalışıyor her çocuğa en azından bir ev bırakmak istiyor 2 çocuk var 2 katlı evimiz var şimdi buna çalışacam diyor 😁
Rmysnrrr lovecanim bencede artık kavuşmak istediğimizden ama bir yanda korku bir yandan ne olacak nasıl olacak merakı stresi inş hepimizin doğumu su gibi akar kolay olur ağrısız sancısız kavuşuruz 🩵🌸
lovecanim Rmysnrrr aminnnn inşallah birbirimize dua edelim hamislerin duası kabul olurmuş. İnşallah herkes gönlünce bir doğum geçirir 🌸🤲
lovecanim 3Tospikannesi ayy maşallah ne güzel benimki görmeyi bırak oğlumuz doğduğunda kucağına alamıyordu.. gerçi ozman 21 yaşındaydı şimdi 30 bakalım bunda nasıl olacak 😌 ama eşinizi tebrik ediyorum herkesin harcı değil 🏅
Nadide07 lovecanim ya ben Instagramdan buldum aldım anne bebek valizleri 2 li 500 TL idi onlardan aldım isimide rahatlıkla gördü