Ebruebos, başlığı Ürtiker Ölüyorummm kızlar yardım olarak değiştirdi.

Ebruebos ürtiker ne bilmiyorum ama bir şey ısırmış gibi buz sürmek iyi gelmiyor mı veya duştan sonra tuzlu su dökmek

Kronik ürtikerim var alerji yani benimki mevsim geçişlerinde oluyor vücudun ani sıcaklığı değişirse ama yıllardır böyle olmamıştım . Gebelik başladığından beri sanki tepki veriyor gebeliğe su kısa süreli çözüm o an rahatlıyorum sudan çıkınca tekrar başlıyor

Yaşayan yok mu bu durumu ilaç almak istemiyorum 5+5 deyim ürtiker ilaçları ağır oluyor ilaçsız çözüm bulan var mı ?

Ebruebos canım geçmiş oksun ılık duş al sıcak olursa fena oluyor. Domates çikolata kahve yumurta yeme

Ebruebos seni o kadar iyi anlıyorum ki dönem dönem benim de artıyor şuan sadece göğüslerde var ilaçta kullanmıyoeum , artmasın diyw dua ediyorum.

Ebruebos ben yaşadım canım doktorum allerset ve Claritine diye alerji hapı verdi bir de advantan diye merhem verdi 3-4 güne kasıntımı kesti şimdi de oluşan kabarmalar geçiyor 33. Haftamdayım

Ebruebos geçmiş oldun stillex diye bir krem var o kullanılabiliyor galiba ama aeriusu neden yasakladı

Gebe olduğum için ilaç almak istemiyorum gebelikte alınmaması gereken ilaçlardan çünkü farklı bir tedavi olan var mı 😞 maalesef benimki yiyecekten olmuyor vücudumun sıcaklığına hormonuna bağlı oluyor gebelikten olduğunu düşünüyorum çünkü ilacımı içince geçiyordu tekrar almama gerek kalmıyordu . Şimdi sanki tepki veriyor gebeliğe birden çıkıyor

Ebruebos İlk gebeligimde 3.hftadan itibaren basladi bnde😞 Ve ne yazikki hicbisey fayda etmedii takii hvalarr sogumaya baslayana kdar hamileligimde haziran gbi baslmsti ekim gldginde rahatlmstim sicaklar ozellikle tetikliyor sanki bu kasinti basa bela😞 Rabbim sifa versin insallah❤️

yumamiii 2 doktora sordum ikisi de içme dedi zyrtec yazdı doktor içtiğimde geçiyor ama 1,2 gün sonra tekrar bu durumdayım ilaç ağır olduğu için ilaç içmek istemiyorum 6. Haftadayıö gebelikte

yumamiii acilde yapacaklarını biliyorum serum takacaklar o da bi kaç saatlik rahatlatıyor aonra yine bu durumdayım 😞 6,7 yaşından beri yaşıyorum bu durumu ama çok uzun zamandır olmuyordu gebelikte başladı yine

Ebruebos ben ondan çok çektim canım bende de var bir kış boyu kaşındığımı bilirim evde elma sirkesi varsa suyla karıştır sür vücuduna benimki öyle hafifliyordu son çare kortizonlu iğne yaptılar hamile değildim tabi hamileyken olmadı şükür

Ebruebos

Ebruebos çok geçmiş olsun,benim de güneşe aşırı sıcaklara alerjim var, sırf o yuzden bu yıl tatile gitmeyelim dedim,cünkü antihistamik ilaç kortizol igne serum olmak zorunda kalıyorum,27.haftamdayım. yani hamilesiniz de ilac dışında kortizol igne serum önerdimi doktor. Soguk ıslak havlu sarın bacaklariniza yangısını alır hiç olmazsa, bide siz naparsanız yapın belirtiler kendi seyrinde sönüyor, tek tavsiyem düşünmeyin ki stres daha da tetikliyor,

LeylaAslan teşekkür ederim canım valla ölüyorum bir de düşük tehlikem var maalesef