Melekaplan0 Cipsiyi çok seviyorum haftada 1 -2 kere yiyorum bebeğe zararı olur mu hamileyken çok yiyipte doğuran var mı çocuğunuz nasıl ?
Balbebek012 Melekaplan0 yememek lazım abur cubır türü hepsinden uzak durmak lazım amaaaa ben de bu hamileliği m’de çok yedim ya cipsi çok seviyorum hele doritos a bayılıyorum 🙃
Nuraslanklc Melekaplan0 cips yemenin bebeğede sanada zararı var sağlıklı beslenmek lazım çocukta senden besleniyor sonuçta çocukta görülür bir sorun olmayabilir ama abartmamak lazım çocuk normal olur Allah’ın izniyle cips yedin diye bozulacak hali yokya 😊
mahperii Melekaplan0 bunu okumadan 20 dk önce 1 paket cipsi gömmüş olan ben🫠 Maalesef çok seviyorum ve tüketiyorum
Birbahargunu Gebeligimin başından beri iki kez yedim paketin yarısını anca ama pişman oluyorum sonrasında zararlı sonuçta çin tuzu vs yenmemesi gerek
Birbahargunu Gebeligimin başından beri iki kez yedim paketin yarısını anca ama pişman oluyorum sonrasında zararlı sonuçta çin tuzu vs yenmemesi gerek
Bilge_11 Bende hamileligimden beri 2 kez yedim 2sinde de paketi yarıladım sonra pişman oldum ama napim can istiyor. Umarım birsey olmaz abur cuburlada fazla aram yoktur aslında ama hormonlar demekki
aslanprenses_ Ben de yiyorum arada. Ama cips haricinde pek bir kaçamağım da tok. Hep sağlıklı besleniyorum. Sağlıklı beslendikten sonra bir şey olmaz diyorum.