aliks Hamileyken araba kullanıyor musunuz? eşim çok endişeli kaza olması airbag patlaması vs olasiliklardan dolayı… haliyle ben de korktum acemi de sayılırım sadece ise gidip gelirken kullanmak istiyorum ne düşünüyorsunuz
Seyhan494 aliks 38+2 deyim şuan ve her yere gidip geliyorum arabayla Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz 😊
caparjunior aliks 36. haftadayım halâ kullanıyorum🙃 kendini iyi hissettiğin sürece bence sorun yok devam
Aecer aliks 36+4 deyim doğuma da mı kendim gitsem diye düşünüyorum 🤪 tabiki allah korusun kaza riski her zaman var ama bu da hayatın olağan akışında olan bir şey mecbur kullanıyoruz
Agg0207 aliks ilkinde 41 haftada dogurdm hep kullandm düz vitesti arabam o zaman birde şimdi 27. Haftadaym yine kullanıyorum kızımla uzak mesafe bile gidiyorum bazen dikkatli olduğun sürece birşey olmaz
Seyhan494 aliks Aecer bende esprisine kendimi doguma götürücem diyorum 😅 İnşallah hepimiz kolayca doğumlar yaşarız ☺️
balevlatlarim3535 aliks toplu taşımaya binmektense araba kullanmak daha güvenli bence. Ben kullanıyorum.
elifozr aliks benim eşim de kullanmamı istemiyor 36 haftaya kadar kullandım şu an 37 yim bıraktım aslında çok haklılar
PandaMom Bende 36 ya kadar kullandım. Evet kolaylık toplu taşımaya göre ama anne içinde bebek için de büyük bir risk
Pnr_KMRC1 aliks 35 haftalık oldum bu haftaya kadar hep kullandım artık kullanmıcam nolur nolmaz aniden suyum gelir sancı tutar die eşim kullanmamı istemiyor haklıda
Hil7889 Haftadayım gerektikçe kullanıyorum. Toplu taşımadan her türlü iyi en azından kurallara kasislere vs dikkat ediyoruz kendimiz . 1-2 kez minibüse binmek zorunda kaldım Allah affetsin de milletin kokusu ayrı şoförün sürüş stili ayrı erkenden inip yürüdüm hepsinde.
Asyaegemenmom Ben de kullanıyorum birde kızım var araba da 20 haftaligiz ama ben bir kere araya mesafe koyarsam surememekten çekiniyorum şahsen ve araba kadının özgürlüğü yani eşim ağır çalışıyor sanayide her yere kızımla ben gidiyorum