• Doğum
  • Özel hastanede 2 kişi refakatci kalabiliyor mu?

Girlss19 yemeği falan hallederiz ya insallah ikiside kalabilir , teşekkür ederim sağ olunn ♥️

Aseleft yani bizde memorialdeydik Diyarbakır’da eşim ve görümcem ikisi birden kaldılar bebek kuvozdeydi. Oda normal buyuklukteydi bir yatak olan koltuk bir tane de sandalye tarzi vardı öyle kaldılar ikisi

Aseleft gittiğiniz hastane Bursa yıldırım ise çok kötü bir hastane orası. Sizi üzmek gibi olmasın ama benim abimin eşi orda doğum yaptı, sezeryanda su yutmuş doktorlar anlayamadı, çocuk odaya geldiğinde inliyordu. Hemşirelere söyledik doktor Nilüfer’de beklememiz lazım dediler. Çocuğu küveze alacaklardı neredeyse. Sonrasında hava verdiler birşeyler yaptılar çocuk düzeldi ama bildiğiniz çocuk nefes alamıyordu ve doktor beklettiler tam bir saat.

Aseleft evet koltukta annem yatmıştı esimde benim yanımda yatakta oturuyodu bizde böyleydi 😊 sağlıkla al kucağına canım 🥰🥰

Aseleft 2022 de doğum yaptım hem eşim hemde annem kalmıştı yanımda sezeryan doğum kimsee bisey demedi

Ceyda5 evet ordan bahsediyorum bizim doktorumuz aritmideydi oraya geçti doktorumdan memnunum güveniyorum umarım bizim basimizada gelmez ama sanmıyorum orda doğum yapıp memnun ayrilanda var

Aseleft canım bende çekirge dorukta yapıcam odaları çok küçük geldi o yüzden süit oda tuttum bin tl farkla ama odanın arasında baya fark var aşırı iyi süit odası

Sudeeee suit odaya extra yatak gibi bi sey getiriyolar mi acaba 2 kisi kalabilmesi için, bi de ben bu son kontrolume gittigimde odalara bakmak istiyorum insallah gosterirler

Aseleft var canım gösteriyorlar ben normal odalarını gördüm aşırı küçüktü sonra süit odayı görmek istedim görünce zaten harika kocaman bir oda odanın içinde başka bir oda daha var koltuk var bir tane ikili iki tane tekli sonra bir kapı daha var oda banyo tuvalet ama oda çok güzel fotoğrafı da var dur atayım canım ama benim bahsettiği. Çekirge doruk Yıldırım bilmiyorun

Sudeeee aa çok hoş odanin içinde oda olmasii çok teşekkür ederim ya fotograf koyduğunuz için ben persembe gittigimde bakicam odalarina ama yildirim ivinde küçük diyolar bakalim belki bende suit tutarim ona göre. Tekrardan teşekkür ederim, 10 agustostan sonra güzel haberlerle buraya gelmemiz dileğiyle, Allah yardimcimiz olsunn ♥️🥰

Aseleft amin insallh canım benim sende öyle güzel haberlerle gel insallah ❤️