Sizlerde de karın alt bölgesine vajinaya baskı yapıyor mu bebek mesela artık yürüyüşlerde zorlanmaya başladım aşırı baskı var gerginlik hissi var
35 36 haftalık gebeler
Beyzanurr53 38 oluyorum 1 güne ve vajinama baskı yapıyor bebek hem ıkınma hissim geliyor hem idrara çıkma hissi bebek toplanıor hareketleri semsert sancı yapıyor düzelmezse gidicem acile 😵💫
Beyzanurr53 aynı durumdayız sanki doğum olucak gibi gece çok hareketli oluyo
Bende de çok baskı oluyo hele geceleri çok fena sağa sola dönerken bile acı.hissediyorum
Beyzanurr53 35. Haftamdayım canım sadece yürüyüşte değil her hareketimde özel bölgemde ağrı var yaklaşık bir aydır muayene oldum doktorum erken doğumdan şüphelendi sonra baktık geçmiyor vücudun kendimi hazırlıyor dedi bir aya yakındır ağrılarım var geçecek mi doğumla mı bitecek bilmiyorum
Beyzanurr53 36 haftalığım sürekli karnımda sertleşme oluyor ama en rahatsız edici olan şey sürekli idrar varmış hissi ama yok. İnanılmaz bir baskı var aşağıya doğru çoğu zaman yürümekte zorlanıyorum.
zmr_enby2 evet her harekette az önce odadan mutfağa gittim hemen bi baskı ve sertleşti hareketlerim kısıtlanıyo bende korkuyorum erken doğum falan diye
Ececec aynı ben bende öyleyim lavaboya gidiyorum çok az oluyor idrar ama sürekli böyle
T_uba geceleri çok olmuyor bende bazen sağ sol kasıkta sanki gaz varda o ağrıyor gibi oluyor
EbrumM-07 evet benim gün icindede çok hareketli
Youngmotherr evet git canım belkide doğum başlıyor
Beyzanurr53
Kasılmalarım böyle ama gidip de geri döndürmelerinden korkuyorum ambulansa kimseyi almıyorlar ve kimsem yok hastane yakınında 🤦🏼♀️
Çatı kemiklerim o kadar ağrıyor ki bir aydır resmen ayrılıyor hissediyorum. Ayrıca aşırı bir iğne batması hissi var. Doktora sordum kemikler açılıyor vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. Hatta dün wc de resmen çatırdadı kemikler yürüyemedim. 35+4 günlüğüm. Hareketlerim kısıtlandı baya. Vaninada çok ağrı oluyor
Youngmotherr şanssızlık ama tek olsanda git nolur nolmaz geri gelsende bi sorun var mı yokmu doğum mu başlıyor anlarsın en azından
Beyzanurr53 bekliyoum az daha bakalım ne olacak😵💫🤦🏼♀️
Gmzglsh benim o kadar olmuyor egzersizlerle o ağrılarımı gideriyorum ama bu sertleşme olsun yürürken gerilmeler bitmiyor yürüyüş yapamıyorum
35.haftadayım karnın altından vajinaya doğru inen bi sancı oluyo bugün çok fazlaydı sizlerin de öyle mi bir de dediğiniz gibi sürekli idrar varmış hissi
Ufdy9 evet canım benimde o şekilde birde karında gerginlik hissim var vajinaya baskı yaptığı ağrı çok fena
Beyzanurr53 34 haftalığım. Aynı sorunu yaşıyorum. Acayip aşağı baskı uyguluyor
Ufdy9 aynısıyız. Fakat sürekli idrar çok normal mesaneye baskı yapıyor çünkü