Busss123 Klndrgmz yaaa çok üzücü olmuş gerçekten bende böyle bir süreç geçirdim ama bana artık 3 kontroldür kesin erkek deniyor ilk doktorun bilgisizliği yüzünden ben bu duruma düştüm
Klndrgmz Busss123 beni de erkek diyen doktor yanılttı kendi de emin olamadı sonra bebeğim de hiç yardımcı olmadı göstermedi sürpriz olacak artık
aysenur_911 Busss123 erkek dendiyse eğer yanılma payı çok az ama kız diyenlerin çoğu erkeğe dönmüş benim korkum o
Busss123 Klndrgmz ben doktorumu değiştirdim ve şikayet ettim özel hastaneye gitmeme rağmen hiç ilgilenmiyordu ağzından bıçakla laf alıyordum sanki üstüne bundaki bu denli yanılması güvenim hiç kalmadı
Asinemkaan aysenur_911 evet benim öyle oldu %75 koz dedi hemde biz bisey sormadan koz diye benimsedik sonra erkek dedi kozdıgımızda da kesin dememıstım ben size dedi 😂😅
aysenur_911 Asinemkaan 😅şaka gibi ya bize de gidio kıyafet alabilirsiniz dedi aynı şeyi yaparsa naparız bilmem
palperol aysenur_911 doktorda bu haftalara kadar bekleyın dedı, bız tek ısmı bellıydı zıbın yaptırmıştım Allahtan uyguna yaptırmıştım yani. Öyle kaldı bı o vardı Allahtan 😅