FatmAli0163 aysenur_911 15 haftalıkken yüzde 70 kız dendi. Çıkıntı da var gbi dedi emin olamadi daha sonrada 16 da erkek diye kesinleşti
Biranneikibebek_ FatmAli0163 ay resmen yaşadığımı yaşamışsınız 🫢bana da 15 haftalıkken çıkıntı var dedi emin olamadı kız gibi dedi tekrar bakalım dedi bende detaylıya kadar bekleyeceğim inş.sizin ki gibi olur 🤲🏻❤️
FatmAli0163 Biranneikibebek_ o zmn hafifti çıkıntısı dedi buyuyedebilir byle de kalabilir. Çünkü kızda da klitoristen dolayı hafif çıkıntı oluyormuş. Yani demem o ki 16 haftadan önce gitmemek lazımmış yada bnmki mi byle oldu anlamadım herkes 11 12 de öğrenmiş 😁😅😅
Biranneikibebek_ FatmAli0163 benimkinin bayağı büyüktü bende gördüm ama doktor anlayamadı baktı durdu ayırt edemiyorum dedi ama klitorisi de olabilir dedi erkek olsa testisleri olurdu dedi ay inş.sizin ki gibi olur ya hayırlısı ile
FatmAli0163 Biranneikibebek_ benmkide testisleri görmemişti bacağını kapatıyordu açmıyordu düzgün. Bir hafta sonrası testislerde tespit edildi 😁😁
Hdemir1618 aysenur_911 21+4 te gösterdi benim keyifçi kız dediler 22+5 gittim yine kız dedi hatta ilkinde 3 kere sordum😂
aysenur_911 Hdemir1618 bende 2 3 kere kesin mi diye sordum ama kesin demesede ona benzer cevaplar verdi niye bilmiyorum icimde gario bi his var sadece
Busss123 aysenur_911 benim öyle oldu 16. Haftada 100 de 100 kız denmişti 24. Hafta da erkek olduğunu öğrendik detaylı da
Busss123 aysenur_911 yok erken değil gidin bence ben bayram sebebiyle randevu bulamamıştım özelde olmasına rağmen doktor hafta da bir gün geliyordu o yüzden gecikti
aysenur_911 Kbra940306 peki tam 20. Haftayı mı bekliyceksin yoksa biraz daha gec mi gidiceksin detaylıya 20 cok mu erken diye dusundum de bi an
aysenur_911 Emd- yok bana hic erkek demedi ama niyeyse hala erkek gibi hissediyorum kiz istemedigimden degil ama asla kiz olduguna inanmiyorum nedensiz bi sekilde
Hdemir1618 aysenur_911 bana kesin dedi 1 hafta sonra gittim cinsiyetini söyledik mi dedi evet dedim kız dedi bi daha emin oldum kesinleştik😂
Gulcannnnnnnn Benimkiler ikiz ve ilk 13 haftalık iken gittiğimde %100 erkek dedi bir tanesine hatta baya şaşırdım kesin konuşmasına üç gün sonra özele gittim ve kesin kız dedi şu an 18. Haftamıza girdik ve iki gün önce gittiğimde ikisine de kız dedi doktor