1234-i Meryeminannesi20 innovita testlerinin içinden çıkan testle yaptım ama fotoğraf atmayı bilmiyorum
Meryeminannesi20 1234-i innovita gebelik testi hamile olmayanlarda dahil gölge çizgi çıkıyor kesinlikle güvenmeyin kaset test en iyisi ve kan tahlili tabiki. Benimde başıma geldi o yüzden güvenmeyin bu teste ama tabiki inşallah vardır diyelim☺
Yazgulu62 1234-i emin olamadım canım ama ıstersen baska kaset testlerden yap erken gebelık testı alabılırsın veyatta sonrada kan verırsın hayalet cızgı varsa
noble1 1234-i benimkiyle aynııı şekilde. Negatif cıktı demiştiniz? Bi daha mı test yaptınuz? Benimde su an böyle herkes bu teste güvenmiyorum dedi kafam karışık erken gebelik testi var mı sizde başka? Bende yok yapamadım da başka test 🫠
1234-i noble1 dün yaptığım negatifti bugün tekrar yaptım negatif sandım dikkatlice bakınca hayalet çizgiyi gördüm :( başta test yok sadece bunlar var çok kafam karıştı
noble1 1234-i dün negatifken bugün böyleyse bence test dikkate alınmalı🫠 Valla bende aynı durumdayımm, bu test böyle çıktı ama herkes güvenme buna dedi. GünümüDe aynı benimde 8.günüm. Ama adetime 7 gün var benim daha
noble1 1234-i bunda görünüyor baya baya silik çizgi. Bence yarın erken gebelik testi alıp yapmak lazım
noble1 1234-i hem boşa sevinmek istemediğim için hiç yokmuş gibi davrsnıyorum hem bi yandan acabaa mı diyorum 🙈
noble1 1234-i ben mıhtemelen sabredemem yarın iş çıkışı test alır yaparım 🫠 haberleşelim inşallah güzel sonuçlarla🙆♀️🥹🙏🏻