momqq Kızlar soğan kürüne başladım bgunn 3. gün bgun de adet olalı 15. Günüm karnımda sanki adet olcakmisim gbi hafif ağrılar var netten baktım yumurtlama zamanı öyle hissedilebilir yazıyodu bu konuda fikri olan varmı yada yaşayan 🤷🏻♀️🌸
koalamiyim momqq yumurtlama zamanında ağrı olabiliyor böyle hazımsızlık gibi, şişlik varmış gibi bi ağrı. Benim hep öyle geçiyordu 🫣
Pastelrenkler1 momqq merhaba ablam da soğan kürü kullanmak istiyorda.Soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra mı ilişki oluyor yoksa soğan kürünü kullanırken ilişki yaşanıyor mu
momqq mavi_anne23 evet ya 2 gün sonraymış aslnda ben şehir dışındayım başlayamadım 4-5 gün snra başladım bakalm 15 gün iciliyormus bende 10 gün içerim bi
Bhr0101 momqq soğan kürü içtiğimiz sürece ilişkiye girmede sıkıntı oluyor mu acaba bende başlayacağım da
momqq mavi_anne23 2-3 kere gittim doktra aslnda bi skinti gözükmüyor sadce 3 sene önce bi düşüğüm vardı belki o düşükten snra tüpler tikanms olabilir onada rahim filmi cekmemz gerekiyor dedi onu cekmeden bi bunu yapim dedim insAllah faydasni görürüm 🤷🏻♀️
momqq mavi_anne23 işte en büyük pismanligm oydu gdip sonuçları almadım korona zamanıydı bi sürü şey araya girdi gidemedim neden düşük oldu blmiorum 🤦🏻♀️
mavi_anne23 momqq ilk hamilelikte normal kabul ediyor doktorlar ama onlara kalsa 3 tane kayıptan sonra yapıyorlar testi bende 17 gün önce kürtaj oldum patolojiye gitti 1 ay sonra gidip sonuçlarımı alıcam kan pıhtılaşması testi yaptırmak istediğimi söylicm önlemini almadan hamile kalamam
momqq mavi_anne23 benm bi kızım var ikinciydi o 8 haftalıkdı tam zamaniydi kızım da 3 yaşındaydı ama nasibi yokmuş olmadı gidp sormadım baya o düşükten sonra da istedik hep işte 3 sene olcak olmuyor son çare rahim filmi hormon testi flan aslnda son çarem bu soğan kürü bunda da olmazsa paşa paşa gdip o filmi çekicem ilaçları yicem 🤦🏻♀️
SBal333 mavi_anne23 merhaba evet maalesef tek düşüğü önemsemiyorlar benim 13 haftalık bebeğin kalbi durdu cinsiyet öğrenmeye gitmiştik bir problem çıkacağı belliydi. Doktorlara tek düşük yapmama rağmen üç düşük yaptığımı söyleyip testi yaptırmak istediğimi söyledim ve pıhtılaşma testinde üç değerim sıkıntı çıktı bebeğim bu yüzden ölmüş ve ben bunu t tesadüfen öğrendim maalesef
mavi_anne23 SBal333 evet bende öyle yapıcm büyük ihtimalle benimde pıhtılaşma çıkıcak şuan hamile kalmayı düşünüyor musun
momqq SBal333 aslnda bunu ilk düşükte yapmalari gerekiyor neden 3. de yapiolar o nasıl bi saçmalık anne adayının 3 düşükten snra nasıl bi psikolejide olcagini kimse düşünmüyor tabii ilkinde yapın ki öyle bi sıkıntı varsa 2 düşük dha yaşayıp duygusal çöküntü yaşamasınlar ultrasnda kalp atışı alamamak ne kadr kötü rabbim kimseye yaşatmasın 🤦🏻♀️🌸
SBal333 mavi_anne23 evet şu an hamile kalmayı düşünüyorum bundan dolayı ecopirin kullanıyorum hamile olursam da iğne başlanacak
momqq koalamiyim daha önce hiç farketmedim doğrusu oldysa da yumurtlama dönemi flan hiç düşünmemistim Smdi soğan suyunu içince baya takip ediyorm herşeyi acaba ondanmidir dedm ama demk ki normlde de oluyomus 🤷🏻♀️🤦🏻♀️☺️