bebegimmm60 Bircan67 su kaynatıp kafanızı biraz tutun havluyla kapatın buharını içinize çekin çok işe yarıyor hem cildinizin gözeneklerini açıyor hem bütün burun tıkanıklığı geçiyor bi taşta iki kuş
Yenibirii Bircan67 burnumu temizleyip wicks gibi mentollu seyler sürüyordum burun ucuma o baya rahatlatiyordu
1prensesannesi_ Bircan67 canım ben doğal yöntem kullanıyorum babam öğretti bana da bunu limon tuz ve suyu bı şişe de karıştırıyorsun ve burnuna sıkıyorsun ban öyle yapıyorum burnun tikandiginda açılıyor hemen zaten burun spreylerini de bunlarla yapıyorlar doğal yöntem daha iyi geçmiş olsun ☺️
Bebiskosuu Deniz suyu sprey kullanabilirsiniz. Ay ne çektim ya o günlerim geldi aklıma her gece burnum tıkanırdı 🫠
Zeynepkocaoglu06 Benim sinüzit yüzünden sürekli burnum tıkalı baş ağrısı yaşıyorum bunun için serum fizyolojik önermişti doktor
Morika Serum fizyolojik uygulamaktan ve denize girip yüzmekten bakma çözüm yok. Burun spreyi yetmiyor 🥲 Bi de burun etiniz var mı şiş mi gösterin bazen o çok kötü etkiliyor alerjikse belki uygun sprey verir
defnezumram Bircan67 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karbonat suyla karıştır çek burnuna doktor bana bunu önermişti