Ezzzgiii Zehrabal1 bütün doktorla muayene oldum diyebilirim riskli dururmun olduğu için hafta da iki gün hastadeydim ama Aslı karakaşlı çok tatlı ve sempatik bir doktor çoğunlukla ona gitmeye calistim sonra perintolojoye devam ettim
Ezzzgiii ZynpOmr canım şöyle diyim benim bebeğim küçüktü haftasına göre ve ben en donanımlı hastane diye merzifondan o hastaneye gidiyordum sürekli özel de de dogursam o hastaneye sevk etme durumları vardı bebeğimi Yenidoğan yoğun bakım orda daha donanımlı diye
Ezzzgiii ZynpOmr Aslı karakaşlıya gitmeni tavsiye ederim devlet hastanesi biraz yoğun oluyor ama tam detaylı göstermek istersen özele de gidebilirsin canım özgür koçak var elit Parkta ben onu çok iyi diye duymuştum
Alposannesi14_ ZynpOmr canım devlette aslı karakaşlı kesinlike çok tatlı sevecen birisi, elitpark özgür Koçak benim doktorum, çok tecrübeli ve insanı çok rahatlatan Bi doktor tavsiye ederim
gakkoyengee Alposannesi14_ ya iyiymiş özel çorum hastanesine mi gitsem elitparka mı hangisi daha iyi birine başlayacağım ama daha karar vermedin
Alposannesi14_ gakkoyengee eğer doktorum iyi olsun hastane önemli değil diyorsan kesinlikle elitpark özgür bey, ama hastanem iyi olsun diyorsan özel hastane. Ben elit de doğum yaptım, doktor ve hemşirelerim çok iyiydi ama hastane olarak pek memnun kalmadım
gakkoyengee Alposannesi14_ bende yabancısıyım amasyadan geleceğim özel çorum için burcu torumtayı önerdiler
MeltemNermin gakkoyengee oglumda ona gitmiştim simdi kizimda yine ona gidiyorum gözünüz kapali guvenip gidebilirsiniz zaten ilk gitmenizde anlarsınız iyi bir doktor oldugunu
MeltemNermin gakkoyengee elit parkta fatma hanima gittim ozel buharada ayrica uc doktora da gittim bence burcu torumtay en iyisiydi.
gakkoyengee MeltemNermin bi kere gitmiştim ama o zaman hamile değildim 1 seneyi geçti doğumları nasıl peki eli iyi diye okudum doğru mu