anneoluyoruuumm16 guzelanne01_ mevababykids sayfasından kapıda ödemeli sipariş vermiştim çok güzel geldi ürün kaliteli. Askı ile göndermelerini rica etmiştim askı da yollamışlar. ben gayet memnun kaldım tekrar alacağım şeyler var 🥰
Eceee guzelanne01_ merveemzikzinciri diye bi sayfaya emzik zinciri, bileklik ve çıngırak yaptırdım 140 tl idi baykuscraft diye bi sayfaya kapı süsü yaptırdım 230 tl idi linatasarmm diye bi sayfayada bugün isimli tulum siparişi verdim
Eceee guzelanne01_ kıyafet olarak trendyolda çok daha uygun fiyatlı ordan aldım çıtçıtlı body leri lcw den aldım
Crnryyn01 guzelanne01_ ne alışverişi ama. Süs mü kıyafet mi. Kıyafette ilkim bebe var. Ürünleri güzel.
Anneoldukiyimi Nadide07 fiyatları gayet güzel çünkü o yüzden sordum hani bebeğe giydirecek bi türden mi alan ve kullanan daha iyi bilir
Nadide07 Anneoldukiyimi daha giydirmedim ama kumaşı aldıklarımin gayet iyi dediğim gibi yıkadım ütüledim hiç bir sirun yaşamadım çok şükür nasipse doğduğunda da aynı yerden sipariş vermeye devam edeceğim 🥰
Anneoldukiyimi Nadide07 tamam o zaman bende bi göz atıyım sayfaya teşekkür ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin 😍😍