Alizee Mltsnl vallahi biz zamlı ödüyoruz artık. 1000 tl oldu muayene ücreti. Daha ne kadar zam gelecek 😕
CemrePektas Mltsnl 600dü geçen ay. Bu ay 890 oldu. Ağustos 15 itibari ile yine zam gelecekmiş. Tabi doğum ücretleri de aynı oranda artıyor. Salı günü 38 oluyorum inşallah bir an önce sağlıkla gelir 😂 yoksa muhtemelen çıkarmayın çocuğu dicem
Mltsnl dudaktan_kalbe25 yeni geldi de ağustos 13/15 i gibi bidaha gelecekmiş muane 400 dü özel 750 olacakmış
Nadide07 Mltsnl valla ben anlamadım ama bu kadarı gerçekten fazla yani zaten şurada son 3 haftam kaldı bu zamlardan hastane değiştirmekten bir hal olduk artık daha gittigim hastaneye geçen hafta zam geldi bir daha gelirse bilmiyorum ne olur
gokcetugumm Pamuk öyle yapicam bende cidden 😂😂 son 36da devlete gecicem artık cidden büyük paralar çünkü çocuğumun herşeyini en katileti yaparım dusuncesi gelmiyor değil 😂😂
Pamuk gokcetugumm Ben şehir hastanesine gittigimde surileri azarliyorlardi hiç mi kontrole gelmedin hepiniz tek doğuma geliyorsunuz diye🤣
gokcetugumm Pamuk kız kontrole bizden çok gidiyorlar özellikle kadın doğum hepi Suri olur türk olarak azinliktayiz ciddi bir sorun bence