Zumzugukodummuzzingillatirim Duygrn bence bu esneklik ile ilgili, ayıptır söylemesi kızımda karnım burnumdaydı ama ayağımı ağzıma getiriyordum dmmdkdmd bunu hayli hayli yapardım. Gerçi beni zorla doğurttular fmfmmf
Duygrn Zumzugukodummuzzingillatirim ayağımı ağzıma getirebildiğimde en son 3 yaşında falanımdır herhalde dkgkf
birannis_ Duygrn anammmmmm😱😱 ben daha 35+2 deyim çok erken doğurmamam lazım denedim şimdi ne ayağım kalkıyor nede bacak bacak üstüne atabiliyorum zaten 2 gündür kasıkta şiddetli baskı var sürekli yatıyorum inşallah doğru değildir bu
Betulturkmen Duygrn izlediğiniz videoyu buraya gelip yazmışsınız 😂 bende denk geldim bugün o videoya. Hepimize zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum.
Zumzugukodummuzzingillatirim Duygrn aşko kocam bile şaşırıyor. 90 kilo balinayken artık getiremezsin ayağını ağzına dedi, getirdim diyoki işsizmisin karı. Dedim getiremezsin dedin. Diyoki aferin git balerin ol. Dlslsmsl
SevimliCasper Duygrn hahaha biz de o espriyi yapıyoruz 😄 inşaAllah bu hafta hayırlı sağlıklı bir şekilde doğar 😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Zeynep_imveAnnesi aşkim ayak değil ama esneklik. Küçüklüğümde de sürekli tekrarlamışım. Annem bir şey olacak diye ne kadar engellemişse o kadar yapmışım 🤣 şimdi hala esneğim. Hatta babama jimnastik kursuna gönderelim demiş ama babam ne gerek var demiş dldldldl gitseydim şuan neler yapardım bilmiyorum