Alyel mervemurat16 aha aynı ben işte dogumdara artık bazı şeyler kaç haftadasin Allah seninde yardımcın olsun
Defnesmomy mervemurat16 ya son trimester nasıl bir şeymiş her şeyi yemek istiyor insan demii özellikle zararlı olan ne varsa dhhdjkf
Alyel Defnesmomy aynen öyle ve bilmiyorum neden buseferki hamileliğimde çok şişti kar im sert oturup kalkamıyorum sanki doğuma gideceğim bazen diyorum ki iyiki yasak var yoksa amannn
Zeynep-ece Alyel ben ağladım yiyemedim diye en sonunda marketten aldım arkasındaki tarife göre pişirdim ekstra haşlanmış nohut ve buğday ekledim içine fındık indir ve kayısı da ekledim çok da güzel oldu. Kimse getirmeyince kendim yaptım yedim sende öyle yap
Pikachukiz53 Alyel ben kadir gecesinde mi doğdum ne içimden ne geçirsem akşamına sepetle kaynanam bana gönderiyor 😂
Alyel Pikachukiz53 aşko sen kesin öyle doğdun hem istediğin akşamına geliyor hemde kaynanam getiriyor Allah agzinizin tadını bozmasın. 😍❤️
Kayaderler Alyel bende 31 haftalık hamileyim ve 23 aylık oğlum var eşimle beraber oğlumuzu uyutup gece 3 e kadar aşure kazanı karıştırdık 😂 şimdi dolapta çıkarıp çıkarıp yiyoruz
Defnesmomy Kayaderler serklajliyim kalkmam yasak eşim yanımda değil. Mümkün olsaydı yapabilirdim sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Tugraseda Alyel komşumuz instagrama atmıştı ama getirmedi istiycektm valla yüzsüzlüğü ele almıştm sonra annem aradı yarın aşure yapcam gel diye 🥺 dr oetkerin aşuresi var ondan yapabilirsinz suyla kaynatıyosunz sadece