Alyel Defnesmomy aynen öyle ve bilmiyorum neden buseferki hamileliğimde çok şişti kar im sert oturup kalkamıyorum sanki doğuma gideceğim bazen diyorum ki iyiki yasak var yoksa amannn
Alyel Pikachukiz53 aşko sen kesin öyle doğdun hem istediğin akşamına geliyor hemde kaynanam getiriyor Allah agzinizin tadını bozmasın. 😍❤️
Kayaderler Alyel bende 31 haftalık hamileyim ve 23 aylık oğlum var eşimle beraber oğlumuzu uyutup gece 3 e kadar aşure kazanı karıştırdık 😂 şimdi dolapta çıkarıp çıkarıp yiyoruz
Defnesmomy Kayaderler serklajliyim kalkmam yasak eşim yanımda değil. Mümkün olsaydı yapabilirdim sanırım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Tugraseda Alyel komşumuz instagrama atmıştı ama getirmedi istiycektm valla yüzsüzlüğü ele almıştm sonra annem aradı yarın aşure yapcam gel diye 🥺 dr oetkerin aşuresi var ondan yapabilirsinz suyla kaynatıyosunz sadece
Tulipati Alyel dün aynı bu durumdaydım canım öyle istedi ki gidip hazır bi kase alcaz bugün inşallah gerçekten ben de üzüldüm bu duruma sanki instada paylaşmalık yapmışlar o aşureleri