Hilaler Aleynadeveci2022 bizde aynıyız 36 haftalık gerçekten artık çok zorluyor benimde yarın kontrolüm var bakalım bana ne diyecekler birde tansiyonum çıkıyor bu aralar bacaklarım şişmeye başladı varisler azdı nolacak bakalım inşallah haftaya alırlar bizi de Allah hayırlı Sağlıklı doğumlar nasip etsin
Aleynadeveci2022 Hilaler amin cnm amin inşallah ya benimde salı günü bakalım nedicek ilk defa bu kadar çok bunaldım tansiyon düşüklüğü kemik ağrısı akşamları oturamıyorum ne ararsan var önceki gebeliklerimde 38 e kadar durdum sıkıntı çekmedim ama bu çok fenaaaaa 🥹🥹🥹
Aleynadeveci2022 Didemsofia valla cnm ben çok bunalıyorum bende tansiyon düşüklüğü de oluyor akşamları oturamıyorum fazla uzanmam gerekiyor uzanınca da fazla uzanamıyorum bel ağrısı kemik ağrısı hepsi bi arada
Aleynadeveci2022 1prensesannesi_ selam cnmmmm 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Nasılsın iyisindir umarım pazartesi günü doğumum var bol bol dualarını bekliyorum 💕🙏🏻
1prensesannesi_ Aleynadeveci2022 aleykümselam canım iyiyim yani sancılarım var ama idare ediyorum tabi ki dualarım seninle sağ salim kucağına alırsın inşallah ☺️🤲🏻🤲🏻
1prensesannesi_ Aleynadeveci2022 amin inşallah bnde 36+1 haftalık oldum ağrım çok kanala yerleşmeye çalışıyormuş bebeğim ☺️🥺
Aleynadeveci2022 1prensesannesi_ yok kuzum inince doğum olmuyor sadece kendini hazırlamış oluyor benimki mesela doğum kanalımda ama sezeryan olacağım çatı darlığım yüzünden
1prensesannesi_ Aleynadeveci2022 peki çatı muayenesi ne zaman yapılır iki hafta sonra gel dedi o zaman 38 haftalık oluyorum o zaman yapar mı peki