nefessmommm ben de öyle ya ne tatlı yiyorum ne hamur işi her şeyden o kadar dikkatli yemeye çalışıyorum ki tartıya her çıktığımda artış görüyorum bir de yesem yani ne olacağım acaba sinirlerim bozuldu

Sadece kilo değil onlar kan hacminin artışı çocuk suyu gögüsler ödemler plesenta vucudun biriktiridği yağ dokusu öyle düşün hepsi sende kilo olarak gelmiyor sıkma canını 33.hafta +13mesela benim kilo ama ilk 6 ay sadece 3-4anca aldım gerisi hep sonradan geldi ama ben yedim de 🤣

Aseeeee 22. Haftama kadar yanlis hatirlamiyorsam 7 kilo almistim yarin 29 uncu haftam bitiyor toplam 9 kilo aldim 🙃

165boy 56 ile de ben hamile kaldım bana da 16-17kilo alabilirsin dedi dediğim gibi boy kilo etkili zayıflar her zaman daha çok alıyor kilo🤣

Aseeeee ben ilk üç ay çok kilo aldım şuan tam 37 haftalık olduk 7 kilo almışım

Aseeeee bence hiç fazla değil ben 1. Aydan itibaren kilo aldım resmen şuan 30 haftaligim ve 15 kilo aldım şuana kadar

Aseeeee Her bünyede farklı işliyor elbette. Genelde 20 den sonra alınır derler bende öyle oldu mesela 20 den sonra almaya başladım şimdi 27 bitti 3 kilo almışım. Kimisi başlarda alıyor az veya çok kimisi sonlarda. Miktarı ve zamanı tamamen yapıyla alakalı

Kızlar ben hamileyken 20 kilo almıştım ve veri vere doğumdan sonra 5 kg verdim doktorum normale göre cok fazla demişti şu andada veremedim kilolari

Sevidmn bunu nasıl başardınız ben 8 haftalık hamileyim kilom biraz fazla 68 kiloyum şuan ama vermek istiyorum nelere dikkat ettiniz rica etsem anlatabilir misiniz

Aseeeee bende 22 haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim 6 kilo aldm doktor cok diyor da ben tatlı yemiyorum ekmek pirinç makarna yemiyorum ya dışarıdan baksan gene kilo yok ama bebek var yani suyu plesentasi ne yapim yani hiç mi kilo almim çocuk var illaki alacagz

Ozlm_31 sizin çok iyiymiş benim karnım yok bacaklarım kalçam şişti o yüzden bebeğe gidiyormuş gibi hissetmiyorum

Aseeeee öyle demeyin gerçekten 26 haftalık oldum hala adam akıllı yemek yiyemiyorum hala kusuyorum. 1-2 kg anca aldım ama keşke yemek yiyebilsemde yeter ki kilo alsam diyorum şimdi. Kilo verilir doğumdan sonra. Dengeli ve yeterli Yiyebiliyorsaniz ne mutlu size

Aseeeee canım kilo alımı şu ayda olur,yok şunu yersen kilo alırsın vb gibi şeyler sadece algı başka bişey değil. Herkes kafasına göre konuşuyor ama yoğun kilo almaya başlanan ay diye de bişey yok mesela. Ben 60 la hamile kaldım şuan 66 yım ve 29. Haftalık olucaz nasipse. Spor da yaparım egzersiz de yürüyüş de..Doktorumla henüz kilo konusunu hiç konuşmadık desem yeridir..Bı arkadaş yazmış bebeğin eşi,göğüs şişkinliği,ödem,senin boyun ve maksimum alacağın kilo vb yi de göz önünde bulundurarak hesaplamak gerekiyor. Hamilelikte hiç kilo almamak bi meziyet olmadığı gibi cok kilo almak da bir kusur değildir 😉 sonuçta içimizde yeni bir insan büyüyor. Sağlıkla gelsinler de gerisini çok takmamak lazım ☺️

Patiquin başlarda bende de çok mide bulantısı oldu 12. Hafta gibi geçti kiloyu da ondan sonra aldım. İnşallah sizin de bulantılarınız geçer🙏🏻