Antalya0772 32 haftalık hamileyim az önce iç çamaşırim da çok çok az nokta kadar kan gördüm korkmalimiyim kötü birşey mi bh haftada doğum yapmak bebeğe zarar vermez mi lütfen bilgilerinizi paylasir misiniz
sselinn Antalya0772 bende 34 haftalıkken yaşamıştım. Hareketlerini minimuma indir demişti doktor. Öyle öyle sonuna geldik. Ama nolur nolmaz bir acile gidin
yenibirannis Antalya0772 bence Dr arayıp bilgilendir ve hemen acilden giriş yap açılma başlaması oluyomuş genelde öyle diyolar nst bağlan cnm
Antalya0772 yenibirannis özel takipli değilim canım yarın gideyim dedim çok az geldi çünkü nokta kadar ama daha haftam çok az :(
sselinn Antalya0772 eğer erken doğum riski olursa ciğer geliştirici iğne yapıyorlar. İnşallah olmaz ama bebişiniz kendini kurtarmıştır İnşallah 🙏 çok az küvezde kalabilir. Ama bunları hiç düşünmeyin. Bir damla diyorsunuz. Benim daha fazla kanamam olmuştu
Sinemalmila Antalya0772 acilden giriş yap nöbetçi doktor oluyor ilgilenir kan önemli nst falan bağlarlar kalp atışlarına bakarlar erken doğum riski varsa ciğer geliştirici atarlar
Antalya0772 sselinn damla bile çok kalır yanına ufacık noktakadardi :) bebekte hareketli şuan yarın gideceğim hastaneye