Eliifim3454 15+3 haftalığım dün geceden beri kasıklarım ağrıyor panik oldum yani yürürken rahat yürüyemiyorum bugün hafta sonu olduğu için özellerde kadın doğum doktoru yok devlete gitsem bakarlar mı bilgisi olan yazabilir mi
gamzecgr Eliifim3454 kadın Doğum hastanesinde bakarlar geceden beri bende kasık ve böbrek ağrısından duramadım sabah gittik ultrason olmuyor normal hastane acillerinde kadın doğum hastanesi olması lazım
A12_S07 Eliifim3454 Bende kasik ağrısı rahat yuruyemiyordum ona rağmen inatla evde dolaştım hafifler diye aniden kan geldi gece acile gittik kadın doğum servisine çıkarılıp bakildim bence git durma bakarlar
anneoluyoruuumm16 Eliifim3454 idrar yolu enfeksiyonu olabilri canım. Tabiki devlette kadın doğum aciline git ilgileniyorlar
birpcoslu Eliifim3454 harbiden gaz sancısı da olabilir bende yaşıyorum ara ara doktor bana tahmin büyüyor bunun etkisiyle de ağrın olur dedi
Eliifim3454 anneoluyoruuumm16 canım gittim gaz sancısı yaşıyor olabilirsin dedi açıkçası pek ilgilenmedi
1Sultanaktas İdrar yolu enfeksiyonudur bende de aynı sorun vardı gittim ilaç tedavisi verdi . İhmal etmeye gelmez bi görün istersen 🧡
anneoluyoruuumm16 Eliifim3454 ay valla konyadakiler çok ilgili. Normal acilde de taktırdım iki defa gebeyim bulantım var diyordum kasik ağrısı yada başka rahatsızlığın var mı diyorlardı yok diyordum yapıyorlardi hemen