MeltemNermin SKayaa hamilelik basindan beri once idrar yolu enf basliyor sonra vajinal enfeksiyon. Yesil akıntı yanma hepsi var. İlac kullaniyorum fitil kullanıyorum bir hafta geciyor sonra yone hosgeldin enfeksiyon
MeltemNermin SKayaa nioli yagi diyorlar dut kuru diyorlar bol su pamuklu utulenmis iç çamaşırı iliski yasak (esim asker ) hicbirinin bir faydasi yok sürekli başa sariyor
SKayaa MeltemNermin nioli yağını bende denedim , iç çamaşırlı hijyenik olsun diye yüksek derecede yıkayıp ütülüyorum , sirkeli su vs. Denemediğim yöntem kalmadı aslında çok rahatsız değilim ama enfeksiyonun bebeğe geçmesi beni endişelendiriyor
Busra-1601 SKayaa ben hastanede yattim 1 ay boyunca her geve kan aldılar enfeksiyon değerim için oradaki doktorlar 10 15 oluyordu hep negatif gözüyle bakıyordu hatta kac kere sordum ben bizim için önemli değerler değil bunlar dedi cok da erken doğum korkusuyla yaşama kötüyü çekme Allah korusun
Yeliz34 Busra-1601 ahhh yaşadım kandaki enfeksiyonu yüksekmiş 17 bebeğe geçmiş erken doğum yaptım 8 gün bebeğimi göremedim şimdi 2ciye hamileyim çok korkuyorum
SKayaa Busra-1601 şuan zaten 36.haftamdayım erken doğum korkum çok kalmadı ama enfeksiyonun bebeğe geçmesi korkutuyor beni
Busra-1601 Yeliz34 ben dogurmamaya çalışıyorum 🥲kesem delinmiş benim sonra 1 ay içinde toparladı kendini ciktim simdi de kasik agrilari zorluyor beni ne olcaz bilmem🥲
anneoluyoruuumm16 SKayaa bende de ciddi derecede idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik yazdi bitince faydası olmazsa damardan verecekler canim
Yeliz34 SKayaa ona geçmişti enfeksiyon 8 gün antibiyotik tedavisi gördü yeni doğan yoğun bakımda şükür şimdi iyi
SKayaa Yeliz34 çok geçmiş olsun umarım bebeğime geçmemiştir şuana kadar bende enfeksiyon hiçbir belirti göstermedi tek korkum bebeğime geçmesi
Aryaaria SKayaa Merhaba, benim de idrarımda çıktı. Hastaneye yatıracaklar. Ben de bebeğe geçecek diye çok endişeliyim. Sizin düzeldi mi?