mavi_anne23 AysunnKucuk benim oldu akıntıyla karışık ip gibi kan vardı pembeydi sonrasında kahverengine döndü tabi herkeste olacak diye bişey yok
AysunnKucuk Benimde normal adet günüm dündü ama olmadım bugünde çok az bı pembe kan geldi devamı gelirmi yoksa yerlesmemi bilemedim
Eda043 Sürekli yumurta akı kıvamında akıntı gelmesi hamilelik belirtisi mi acaba adet günüme de 5 gün var
mavi_anne23 Eda043 yumurtlama döneminde oluyor genelde yumurta akı kıvamı belki yeni Yumurtluyor olabilirsiniz .
Eda043 mavi_anne23 yaklaşık 6-7 gündür her gün geliyor yumurtlama günü tek gün olmuyor mu bilgilendirir misiniz beni
bdenerigokce AysunnKucuk adetim başladı sanmıştım meğer yerleşme kanamasıymış duygulandım şimdi😂 pembe tonluydu ama kırmızıya yakındı benim
mavi_anne23 Eda043 yumurtlama dan 2 gün önce akıntılar gelmeye başlar yumurta çatladıktan sonra akıntı opak olur
ozge111111 Benimde yerleşme kanamam oldu bende adet sanmıştım ama önce açık pembe geliyor sonra kahverengi leke geliyor benimde adetime 1 gün kala oldu muhtemelen seninde yerleşme kanamasidir canım hayırlı olsun
sacmalamakizim AysunnKucuk 1 gün sürdü öyle aşırı bir şey yoktu sadece 1 parmak ucu kadar pembe leke gelmişti.