Kurabiyeannesi Nasıl işliyor sistem özel hastane şuan çok fazla ve aşırı zamlı mecbur şehir hastanesine giderim ama eşleri almıyorlarmış galiba 😔 Özel oda felan oluyormuş ücretli mi oluyor ? Özel oda tutunca o zamanda mı kalamıyor yanımda eşim ? Maalesef kimse yok ailem başka şehirden gelene kadar tek kalmak istemiyorum eşim yanımda olsun istiyorum aksi bi durumda sezeryan olsam kalkıp bebekle nasıl ilgilenicem herşey kuruyorum şuan kafada siz n’aptınız yol gösterin banada lütfen.
Elaozer Kurabiyeannesi olduğum şehirde bende tekim eşimle devlet hastanesinde sadece ziyaret saatinde gelebilir dedi eşin onun dışında ücretli bayan refakatçi tutmamı istediler eşleri almıyorlar refakatçin olmasa dahi
balevlatlarim3535 Kurabiyeannesi devlet hastanelerinde genelde özel odalar oluyor tek kişilik o odalarda eşler de kalabiliyor. Hastanenize özel oda olup olmadığını sorun bence
Trldyg Bende devlet hastanesi nde doğum yapacağım, eşimin refakatçi kalabileceğini söylediler, o kalacak yanımda bir sorun olmazsa normal doğum olacak, Odalar ayriymis yoğun olmadığı için ücretden bahsedilmedi