Mavisim099 Merhaba kizlar doktorum sac boyasına izin verdi sizede sormak istedim. Doğumdan 1 hafta önce dip boyası yapsam bi sorun olmaz dimi koleston boyayla dogum resimleri cekilecegim için bakımsız görünmek istemiyorum çok beyazım var
Defnecigim Mavisim099 Ben hamileliğim boyunca boyadım doktorun izin verdiyse neden foruma soruyorsun :)
Zumzugukodummuzzingillatirim Mavisim099 doktor okay demiş burdakiler ne karışabilir hayır dese ne evet dese ne?
Miamor0121 Mavisim099 Boyanın bebeğe zarar verdiğini hiç düşünmüyorum sadece boyalarda koku olduğu için ee gebelerdede hassasiyet var kokulara karşı kimisi kokuya dayanamıyor yapan gayet yapıyor kimiside korkuyo malesef benimde 4 aylık sayılır yakın zamanda boya yapıcam inşallah
Defnesmomy Mavisim099 kuzum ben bitkisel boyalarla boyadım iki kez 30+0 im çok beyazım var bitkisel dışında ki doğum haftası olduğu için doktor bir şey olmaz dediyse yaptırabilirsin ama bitkisel boya ile de güzel tutuyor saç aklında bulunsun
Ayshe19 Miamor0121 bende tam tersini düşünüyorum açıkçası normalde saçımı boyattığımda bile kafa derimi yakıyor kaşındırıyor boya o derece kimyasal bişey nasıl zararsız olur ki kaldı ki hamilelikte boyatmak bilemiyorum organik olanlarla bir nevi yapılabilir ama riske atılacak bi durum değil hamilelikte doğal olsun saç nolcak ki 🫣
Defnesmomy Mavisim099 benim kizildi ben o kadar memnun kaldım ki buna devam edeceğim aldıktan sonra bir tutamda dene istersen,bir de saçlarımı hiç yıpratmadi çok hoşuma gitti