Drnrabn kızlar sizce bu sonuca göre ne kadarlık oluyor bende bı belirti yok Çarşamba gidicem acaba yükseliş oldumu ki
Aysnr11 Drnrabn Benim de böyle son adete göre büyük ama geç döllenme olduğu için yumurtlama tarihini baz alıyorum ben 4+5 hesaplıyorum
babymom_8 Drnrabn canım geç döllenme oldu yine de son adet tarihinin ilk gününden hesaplandı 9 ay boyunca
Drnrabn 21 Mayıs son adet tarihim ama onla alakası yok dedi doktor geç dollenme dedi başka birşey söylemedi hiçbir bilgi vermedi
minikmucizeemaak Drnrabn Betadan anlayamazsın haftalığını canım. Son adete göre hesaplanır, geç döllenme ise bir kaç hafta sonra ultrason da anlaşılır kaç haftalık olduğu
minikmucizeemaak Drnrabn Evet canım, 5 üstü değer pozitif sayılıyor hamile olduğunu anlıyorsun ama kaç haftalık olduğu betadan belli olmaz sen son adet tarihine göre hesapla yine de
minikmucizeemaak Drnrabn O zaman bebek göründükten sonra ultrason da, ona göre haftası ayarlanır canım. Baya fark varmış arada baya geç dölllenmiş
Drnrabn minikmucizeemaak aynen işte o yüzden çok endişeliyim birşey olur mu tutunur mu kafam çok karışık birde hiçbir belirti yok ben öylesine yaptım testi oda çıktı
Drnrabn Aysnr11 nasıl yapıyorsun onu canım biz 1 senedir falan istiyorduk ben hiç dikkat etmedim yumurtlama günlerine falan olduğu zaman olur hayırlısı ile diyodum böyle bir şeyle karşılaştım
zhala_huseynova97 babymom_8 bir şey sora bilirmiyim bendede düzensiz artış var 2 günde bir 2 katına çıkmıyor ilk haftada böyle olurmu sizce?4+5
Aysnr11 Drnrabn Yumurtlama tarihinizi bilmiyordanız net olarak hesaplayamazsınız ben ovulasyon testi ile takip ediyordum öyle gördüm yumurtlamayı adet gecikmesinin 13. Günü pozitif gördüm sizin için en doğru hesaplama ultrason olacaktır 😇
babymom_8 zhala_huseynova97 kuzum ben geç öğrendim hamile olduğumu onun için bir şey diyemem bilgim yok hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
minikmucizeemaak Drnrabn 2 günde bir beta takibi yapıp sağlıklı olup olmadığını öğrenebilirsin bu beta kaçında çıkmıştı