Fatmanur_kld 30+3 haftalık hamileyim bebeğimin hareketi biraz azaldı ve güçsüz vuruşlar yapmaya başladı bi sıkıntı var mıdır sizce anneler?
minnakkraker Fatmanur_kld benimde aynı iki gün önce çok güzel hissediyordum şimdi pıt pıt az vuruyor. Neye göre hastaneye gidicez biz azalırsa gelin diyorlar ya 😂 zaten hiç bir zaman öyle tekmeleri güçlü değildi çocuğumun sakin genelde nasıl karşılaştırcam yani
birgaripana_ Fatmanur_kld tekmeleri say canım sanırım saate 10 tekme sayılıyor eğer öyleyse durumu iyi
Serendipty Fatmanur_kld ben de 24. Haftamdayım hareketleri çok cılızlaştı iki gün önce muayene olduğumda doktor iyi dedi ama bilemedim
_brcu88_ Fatmanur_kld tam 30 haftaligiz bizde hareketleri çok ağır gibi sanki ağır çekimde gibi bilemedim yani belki diyorum büyüdükçe öyle oluyordur
Fatmanur_kld Sere alanı daraldığı içindir belki yakın zamanda kontrole gittiniz mi herşey yolunda mıydı?
Fatmanur_kld minnakkraker Eğer yorulacağı hareketler yapmışsanız da bebek hareketi azalabiliyor dinleniyormuş ama 2-3 gün hiç hareket etmezse doktora gitmek gerekiyormuş arada hareket ediyorsa bişey yoktur
Sere Fatmanur_kld evvelsi gün gittim daha kontrole. Herhangi bir sorun yok doktor normal gördü herşeyi. Sanırım yeri daraldığı için hareketleri az hissediliyor ama ilk kızım bu kadar hareketsiz değildi hatırlıyorum 🫤
minnakkraker Fatmanur_kld ediyor canım hissediyorum yemek sırasında sonrasında ama işte bir saat falan hareket etmediği oluyor bazen öyle yorulmuyorum zaten