RabiaKose xbebegimx olmaz insaAllah, bebeğiniz ve kendiniz adına ufak bir sadaka verin insaAllah şifa olur 🌻
1prensesannesi_ xbebegimx Rabbim sağlık versin canım inşallah erken doğum olmaz ben de sürekli enfeksiyon var ama yatış vermiyorlar bnde 35 haftaligim 🥺🥺
AslanMerak Bende aynı haftada yattım emin ol çok daha iyi olacaksın 10 gün boyunca enfeksiyonu düşürmeye çalıştı doktorum çok ilerlemişti bebeği almak zorunda kalabiliriz bile demişti şuan 27 haftalığım bol su ve bolca tuvalete çıkıyorum sürekli dinleniyorum
AslanMerak xbebegimx hiç korkma bir sıkıntı çıkmaz asıl tedavi olmazsan sıkıntı maalesef bu enfeksiyon hamilelikte çok sık görülüyor
tlhmrv xbebegimx 24. Haftada rahim kısaldı açılma var hemen ciğer gelisitirici vs yapalım deyip apar topar hastaneye gönderdi doktorum. Serum verdiler ilaçlar verdiler durdu şuan 31 e girmek üzereyim hiç korkma şuan çok zor bn de ağla ağla helak ettim kendimi ama geccek bişey olmicak ilacı var tedbiri var aynı korkuları yaşadım biliyorum . dualarim seninle vaktinde sağ saglim al kucağına yavrunj
xbebegimx tlhmrv Allah razi olsun suan dogsa da yasamaz ddi ya doktor ben orda bittim😭😭 insallah sag salim kucagimiza alirz. Rahim uzunlugu normal ama 4 mm acilman var ddi bana bikac gun yatircaklar bakalm😥
Elifaco xbebegimx idrar yolu enfeksiyonundan dolayı mı açılma olmuş onu anlayamadım Allah’ın izniyle güzel düşünün güzel şeyler olsun rabbım büyüktür stres yapmayın size ve bebegınıze zarar inşallah çok güzel olacak
tlhmrv xbebegimx canım 25 yaşam sınırı ve sen o haftadasin korkma Rabbim ömür versin onların demesiyle olmaz Rabbim bilir .
Elifaco xbebegimx çok geçmiş olsun peki kaç cıkmıstı enfeksiyonunuz bende sık sık kontrol amaçlı yaptırıyorum ilk hamılelıgımde benimde 28 di ama ılac falan vermedıler bol su ıctım
anneoluyoruuumm16 xbebegimx hafta içi bende yatacam canım. Ama sancım filan yok şükür enfeksiyon fazla diye 3 gün damardan antibiyotik verilecek
Lyl343434 xbebegimx benim bundan çok daha yüksekti ama sadece tek kullanımlık toz verildi 😅 geçirmedi tabii şimdi hap antibiyotik verildi
Busraaa1014 xbebegimx Merhaba idrar yanması falan mı yasiyordunuz çok geçmiş bu arada inşallah hececek bu zamanlar
xbebegimx Busraaa1014 insallah gecer cnm adet sancisi ve sertlesme vardi bebk toplaniyordu sancilandikca rahm agzi acilms 4 mm ddi doktor😭