Sevde96 Birbahargunu Bebeklere yapılan boğmaca aşısı yapılıyor, boğmaca-difteri-tetanoz karma aşı olarak. İstersen hamilelikte kendine yapitirinca doğduğunda bebeğe yaptirmana gerek kalmiyor. Onun haricinde tek yapılıyor mu bilmiyorum pek bilgim yok o konuda
Gizemmiray35 Vilvilvil insan iki meyveden de tatmak istiyor tabi ama hepsi evlat değişen bişey yok.. inşallah öyle olacak🤲
Birbahargunu Sevde96 geçen birisi yurt dışında gebelere tetanoz yapılmıyor yazmış da onun için merak ettim direkt yaşayan birine sormak istedim aynen benim doktorum da boğmaca+tetanoz tek doz önerdi
Sevde96 Birbahargunu Boğmaca aşısı olarak geçtiği için belki tetanozla birlikte oldugunu bilmiyor olabilirler. Ayrıca bildigim kadarıyla Tr’de 2 doz yapiliyor tetanoz, burdaki karma aşı 1 doz diye biliyorum.
Zzzzzzz93 Vilvilvil 12-13-cü haftalarda kordondan dolayı erkeğe benzetiyordu, 15ci haftada kız dedi, netleşti yani.
Denizzz54 10+4 te öğrendim, doktorum hiç yanılmayan direk gördüğünü kesin söyleyen uzman biri değişmedi 22+5 😍💞
1prensesannesi_ Vilvilvil 16. Haftamda net bı şekilde kız dendi utangacti kızım iki hafta göstermedi kendini🙈☺️