AsELinAnneSi__ SeydaaYlmz Alah in izniyle olmaz canım içini ferah tut ihmalkarlik denemez sonuçta kullanman gerektiği için kullanmistin bile bile yapmamissin kendini suçlayıp üzüntüye kapilmamani tavsiye ederim👍
Kbrnrkl SeydaaYlmz bende hamile olduğumu bilmeden bir sürü ilaç kullanıyordum migren ilacı vs. Birşey olmadı şükür 17 haftalık hamileyim ❤
bdenerigokce SeydaaYlmz bende antibiyotik ağrı kesici nane yağı her şeyi kullandım çünkü bilmiyordum idrar yolu enfeksiyonum vardı ve migrenim var 😂 ama çok şükür sağlıklıyız 24. Haftamız😍
SeydaaYlmz bdenerigokce sağlıklıca kucağınıza alın inşallah 🙏🌸 ilaçlar şuan sıkıntı değil gibi bugün doktora gittim çok olumsuz konuştu kese varla yok arası gözükmüyor bile falan dedi 😔
bdenerigokce SeydaaYlmz ayyy hiç stres yapma canım, Allah bilir tabi ama banada doktorum kese gözükmüyor dedi gözükmesi lazımdı aslında dedi ben az daha bayılcaktım çünkü beklemiyordum pat diye söyleyince mahvoldum, alttan bakıldı ve oradaymış miniğim🙈
SeydaaYlmz bdenerigokce kaç haftalikti peki o zaman alttan baktıklarında benim ilk kızımda da 5 haftalikken alttan bakınca görmüşlerdi ama bu doktor bi degisikti direk düşürürsün keseyi kese demeye bin şahit ister falan dedi 🙄
bdenerigokce SeydaaYlmz aaa terbiyesize bak küfür etseydin, akılsız doktor ya🥲 benimde 5 haftalıkken canım baktı alttan, minik bi beyazlık gördüm sanırım var dedi 🤷♀️ doktorlar bi değişik konuşuyor 🤷♀️
SeydaaYlmz bdenerigokce evet yarın başka hastaneye gideceğim böyle düşün düşün duramıyorum çünkü folik asit bile başlamadı
BirVeraAnnesi35 SeydaaYlmz ben hamileliğimi 3 aylıkken yani 12 haftalık öğrendim ilk dediğim şey kullandığım ilaçlardı beni farmakolojiye yönlendirdiler orada ilaçları söyledim baktılar rapor yazdılar sizi korkutmak istemem ama risk grubuna antidepresan lar ve kanser tedavisinde kullanılan ilaçları daha çok koyduklarını anlattılar bence sizde bi görünün fatmakolojiye
SeydaaYlmz bdenerigokce hastaneden geldim şimdi bu doktor da ultrason ile bakmadı bile hiç beta değerine göre %99.9 sağlıksız gebelik ama 3 gün daha bekleyelim yine de perşembe gece 12 den sonra hiç birşey yeme cuma sabahı gel tekrar bi kanına bakalım sonra da lokal anestezi ile kürtaja alcaz dedi 😔 acaba özele mi gitsem bi de
Ask-bebegim SeydaaYlmz çok haklı ben anneme 2 3 ypaicam diyince şimdiden deliriyor asla diye halbuki daha ilk bebeğime hamileyim anneler de bizi düşünüyor aslında zorlanacağız yipranacagiz diye olsun bence maddi güç varsa hiç dert etmeyin her gelen bereketiyle gelir ben öyle düşünüyorum bende çok yaş farkı koymadan düşünüyorum cevremdekilerim hep aynı şeyi söylüyor evet biraz.zor ama sonrası oh diyeceğiz
bdenerigokce SeydaaYlmz bekle canım bence, sakinleş 🙈 3 gün rahat rahat devam et hayatına, biraz dışarıda gez dolaş kafanı dağıt, tamamen bebeğe odaklanma yani bu 3 gün 😍 Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı haber alırız 🤲