Htc6138 çok teşekkür ederim valla içimi rahatlattiniz hepiniz 🙏🥰
Hamile olduğumu bilmeden bir sürü ilaç içtim
sevaldqn1 bize de olmaz inşallah teşekkür ederim
Dzb ablamın bir arkadaşı 3.hamileliğinde doğumda tüp bağlanıyor. 1 sene olmadan hamile kalmıştı. 4.doğumdan sonra tekrar bağlatıyor tekrar hamile kalıyor. Son doğumunda artık tüpleri kestiriyor. Yorumunuzu okuyunca bu arkadaş geldi aklıma😊
BirazbundanBirazondan1 ayyyy Allah korusun yaaa benim doğumum normal oluyor eğer sezeryan olsaydı bende tüpleri herşeyi aldırırdım 🤣
SeydaaYlmz canım perinatolojiye git , bende antidepresan diş işlemi ağrı kesici bir sürü şey içmiştim 37 haftalığız ve hiç bir sıkıntı yok
SeydaaYlmz antibiyotik hakileykende yazan doktor var .dger ilaclarida artk zaten icmezsiniz olur biter Allah’ın izniyle biseyde olmaz doktorumun bir lafı vardı ogrenene kadar ilk zamanlardaki ilaçları dert etme bilmeden yapılıyor Allah koruyor meraklanma
Dzb tabi olmasın 😅böyle değişik örnekler var. Dikkatlı olmak lazım 😊
hulya_6363 inşallah öyle olur bugün doktora gittim ama doktor pek olumlu konuşmadı malesef
SeydaaYlmz selamlar, ben hamileliğimi hiç planlamamıştım ve öğrendiğimde 6 haftalıktım. Bu sürede ilaç içtim, ağır kaldırdım, alkol aldım, deprem yaşayıp sokaklarda kaldım, yardım kolileri hazırladım… hep belim ağırırdı ama klasik ağır iş ağrısı sanırdım. Bebek haberini alınca ödüm koptu bebeğime zarar verdim sandım ama 3 ayrı doktordan “haberiniz yokken olan şeyler zarar vermez. Bundan sonra dikkat edin.” lafını işittim. Çok şükür detaylı ultrason da gelişimimiz de sağlıklı çıktı. İçinizi ferah tutun. Bebeğiniz bunca zaman tutunacak kadar güçlü maşallah :) sağlıkla, neşeyle kavuşun birbirinize.
Istanbuprag inşallah bizim de iyi gider hersey
SeydaaYlmz benim ablamda antidepresan kullanıyordu ve adeti hep gecikirdi 2 3 aya bir adet olurdu hamileliğini öğrendiğinde 7 haftalıktı bebeği ve sapasağlam doğdu
Sayeste112 çok teşekkür ederim 🙏
- SeydaaYlmz hatta içinizi rahatlatacak bir örnek daha vereyim babamın kuzeni de yıllardır çocuğu olmuyordu menepoza giriyorum sanmış o süreçte röntgene girmiş anestezi alıp ameliyat oldu sonrasında ilaçlar kullandı o da öğrendiğinde 4 5 aylıktı çocuğu o da sapasağlam ve şuan büyüdü çok akıllı bi çocuk
SeydaaYlmz canım ben 4 5 tane 1 kiloluk antibiyotik ve vitaminli serum yedim iki kutu antibiyotik ve sigara da içiyordum üç defa da uzun yola gittim 4 haftalık hamileymişim gönlünü ferah tut inşallah iyidir bebiş 🥰
SeydaaYlmz Rabbim korur Allah’ın izniyle bende hamile olduğumu bilmiyordum betama ragmen doktor gripsin demis sonradan e nabizfan öğrendim şaka gibi orası ayrı mevzu onca antibiyotik soguk algınlığı ilaçlarına rağmen sağlıkla tutundu miniğim Allah’tan çok kullanmadım diyorum bir kaç gün anca aldım rabbim korusun miniklerimizi
SeydaaYlmz aynı durum bende de oldu. Emar çekildim ,lokal anesteziyle diş çektirdim,2 kutu antibiyoitk kullandım ağrı kesici içtim hemfr apranax😂 bi test yaptım şok kan verdm 8 haftalık hamileyim. Farmakolojiye gönderdiler bir sürü kan felan verdim çok şükür birşey çıkmadı😂 29. Haftama girmiş bulunmaktayım
Sayeste112 benim ikinci kızımda da öyle oldu herseyi yaptım ilk kizimi da emzirdigim için adet görmüyorum sandım meğer 3 aylık hamileymistim 🤦♀️ onlar iyiydi ama ilaçlar aklımı çok karıştırdı işte bugün bi de doktora gittim 5 haftalık şuan kese varla yok arası gözükmüyor bile 8 mm dedi direk kanaman olursa düşürürsun zaten kese demeye bin şahit ister dedi direk 🙄 folik asit bile başlamadı o yüzden de iyice aklım karıştı korkuyorum biraz
Rabis0446 inşallah benimde tutunur bebeğim çok teşekkür ederim 🥰
AsELinAnneSi__ ben bu ilaçları düzenli her aksam kullanıyordum sadece antibiyotik ve apranax 1 haftadır içiyordum sabah akşam şeklinde 🤦♀️ öğrenince kestim hemen inşallah birsey olmaz 🙏
Hdemir1618 benimde aynı diş yaptırdım dolgu kanal tedavi sonra da ilaç verdi işte doktor. Diğer postta da belirttim doktor çok umutsuz konuştu bugün o yüzden çok korkuyorum 😥