Gizmoo Zbbozkurt pozitiften 1 hafta sonra kese. Keseden 1 hafta sonra kalp atışına gittim. Kalp atışı ortalama transferin 20. Gününde falan duyuluyor
Mervet10 Zbbozkurt canım benm 15.gün alttan muayene ile göründü karından görülmemşti 6+2 de de kalp atışını duyduk senin beta kac en son
gizemyasarr Selam 5 haftalık olmama rağmen kesem görünmekte ama bebek görünmemekte normal mi ? Yoksa bana kürtaj dedi doktor kafayı yiyorum 3 gündür
Mervet10 gizemyasarr 5 haftalık daha cok erken 6. Haftalık olduktan sonra gözükür bence stres yapma hiç
gizemyasarr Zbbozkurt canım doktor beni evhamlandırdı yüzde 90 sağlıksız bir gebelik bu benim bu haftalarda kese içinde minik bir şey görmem gerek dedi
Zbbozkurt gizemyasarr normal gebelik mi geç döllenme falan olmuştur belki farklı bir doktora daha git bence
gizemyasarr Mervet10 canım benim en son betam 90010du bugün tekrar vereceğim bu 1 hafta önceki sonuç daha önce de 880 idi yükseliyor beta bütün tetkikler normal,her şey seyrinde ama bana bebek yok diyorlar
Calikusuuu gizemyasarr doktor ne dedi ? 5. Haftada kese gözükmüştü sadece geçen günlerde(7+0) gittim benim bebek gözükmedi .