Yebiii bence buna en iyi Dr karar verir cnm ona sor ve ben gidilmez diye biliyorum

Havuz hamam enfeksiyon riskinden dolayı doktorum kesinlikle önermiyor bence siz de riske atmayın

Yebiii Doktorunuza danışın ama bence hiçbir şekilde gitmeyin enfeksiyon dolu bir de çok sıcak tansiyon falan oynar aman aman

mavideniz6 zaten hiç hamama gitmedim normalde bile hastalık kaparım diye hijyen olarak rahat edemiyorum ama bu sefer hamileyim hiç gitmemem lazım kızda yakın arkadaşım o yüzden fikir edinmek istedim

Yebiii İyi yapmışsınız , yakın arkadaş olunca insanın bi yanı gitmek istiyor tabi🥲Ama bebiş daha önemli tabi 🩵

Yebiii bebek için o kadar sıcak ortam çok tehlikeli, anne içinde o kadar nemli ortam tehlikeli, bende gidecektim doktoruma sordum kesinlikle önermiyorum demişti benim için, her doktor ve hasta farklı doktoruna danışmak istersen sor ama genel olarak ortamın sıcaklığından önerilmiyor

Yebiii Normal hamamlar cok sıcak oluyor asla girilmez.
              Ama gelin hamamları için içeriyi ııstmayan yerler var sadece eeglence amaçlı süsleme yeme içme yapan yerler öyle gidilir.