Esra1139 ilaç kullanacam doktorum yazdı ne olur ne olmaz diye test yaptım silik çizgi cıktı bu şekilde ilaç nasıl kullanabilirim hanımefendi konuyu bilmeden insanları yargılamayın lutfen

Erva18 bir de bana adet tarihin kaç gün gecikti diye sormuşlardı onu da söyleyeyim beklemek istemiyorsan git bence ya acili meşgul edecek bir durum yok zaten bölümün ayrı nihayetinde

Doktordan doktora değişir canım bende pazartesi günü acile gittim hemsiresinden tut sekreterine kadar herkese sordum gebelik testi yapılıyor mu diye yapılıyor tabiki dediler ancak Doktor beni azarladı tersledi gönderdi

Erva18 evet yapıyorlar yani benim bulunduğum yerde hiç sıkıntı yapmadılar. Hatta direk triajda gebelik testi istediğimi söyledim öyle yazıp doktora gönderdiler.

Esra1139 Bende ilaç kullanıyordum ve şuan Cerrahpaşa Getam a gidiyorum . Mecburen ilaç ne sonuç doğuracak diye . en acilinden öğrenmem gerekiyordu . Yapmadılar. Ki özel hastane yoktu orada olsa zaten özele gidecektim madem devlet yapmıyor .

Esra1139 acilde yesil alan kirmizi alan sari alan varya hani yesil alanda cok agir olmayanlari aliyolar surekli duyar kasıyorsunuz ya 1 dakka sürmüyor doktorla konusup cikmak

Cuma günü gittim dktor normalde bakmıyorum ama cocugunla gelmişsin buraya kadar bakiyim dedi.😃 Mide ilacı kullanıyorum gecikmem var emin olamıyorum sabaha kadar uyuyamadım dedim .bişey demedi .ama gerçektende kullanıyorum sık aralarla .iyiki de gitmişim hamileymisim

MervEfehan işte ilaç çok farklı şeylere sebep oluyor insan riske atamaz

Nili4321 bizim buradaki devlet hastaneleri de bakmıyor. Bir kaç kez şahit oldum bunun bir aciliyeti yok deyip göndermişlerdi hastaları ki bence haklılar da.

Bizim burda bakılıyor doktorum istedi beta bakın demiştim kimligimi aldı beta istedi bitti sonucu da e naçizane aldım hastanede beklemedim bile

pandasever benim durum şöyle ağır bir beyin ameliyatı geçirdim hastalık hala devam ediyor. Bazen ağrılara dayanamayınca acile gidiyorum hastalık ağır olduğu için kontrol amaçlı tomografi falan istiyorlar direkt. Tomografiye girmeden önce de soruyorlar gebelik şüphen var mı diye. E bende korunmuyorum var diyorum çünkü bir kez yok dedim ve o zaman hamileymişim bebeğimi kaybettim. O yüzden her sorduklarında var diyorum. Ondan sonra azarlamıştı sen bunun için mi buraya geldin diye 🤦🏻‍♀️

Nili4321 Allah’ım şifa versin çok geçmiş olsun..sizin durumunuz çok özel kesinlikle anlayışlı ve yardımcı olmaları lazımdi.

Benim evde testim pozitif çıkınca en yakın özel hastanenin aciline gittim. Kanda gebelik testi yapar mısınız dedim. Çok cüzi bir ücret ödedim (sanırım 75₺ gibi bir ücretti) test yapıldı. 1 saat sonra sonuç çıktı acildeki doktor evet hamilesiniz en yakın zamanda kadın doğuma gidin dedi. Devletin acilinde yapıyorlar mı bilmiyorum.