Gnshayat16 Erva18 bir de bana adet tarihin kaç gün gecikti diye sormuşlardı onu da söyleyeyim beklemek istemiyorsan git bence ya acili meşgul edecek bir durum yok zaten bölümün ayrı nihayetinde
Pamuk Erva18 BEN 10 gündür beta takibindeyim acilde.Beta takibindeyim diyorum hoc itiraz etmiyorlar.Daha dün baktırdım.
Pamuk Erva18 Hiç bilmiyorum bu 3. Gebeligim 2sinde olumsuzluk yaşadım.Ayni şekilde onlardada acilde beta takibi yaptırdım hicbisey demediler.
Ucankus Yarın sağlık ocağına git canım bizim burda bakmıyorlar polikinliğe git diyorlar o kadar da kalabalık şehir değil yarın hem tekrar sabah ilk idrarla test yaparsın
Anne_elif Erva18 bayramda tatildeydim . Ayvalık Şehir Hastanesine gittim . Biz bakmıyoruz hafta içi kadın doğuma gidin dediler . Nasıl iş anlamadım .
Esra1139 Erva18 acile neden gidiyosunuz sağlık ocağına gidin işte acili bosuna meşgul etmeyin Allah aşkına ya
Erva18 Esra1139 ilaç kullanacam doktorum yazdı ne olur ne olmaz diye test yaptım silik çizgi cıktı bu şekilde ilaç nasıl kullanabilirim hanımefendi konuyu bilmeden insanları yargılamayın lutfen
Anne_elif Esra1139 Bende ilaç kullanıyordum ve şuan Cerrahpaşa Getam a gidiyorum . Mecburen ilaç ne sonuç doğuracak diye . en acilinden öğrenmem gerekiyordu . Yapmadılar. Ki özel hastane yoktu orada olsa zaten özele gidecektim madem devlet yapmıyor .
Gulmasal Esra1139 acilde yesil alan kirmizi alan sari alan varya hani yesil alanda cok agir olmayanlari aliyolar surekli duyar kasıyorsunuz ya 1 dakka sürmüyor doktorla konusup cikmak
Minaeyll Doktordan doktora değişir canım bende pazartesi günü acile gittim hemsiresinden tut sekreterine kadar herkese sordum gebelik testi yapılıyor mu diye yapılıyor tabiki dediler ancak Doktor beni azarladı tersledi gönderdi
edaizmm Erva18 evet yapıyorlar yani benim bulunduğum yerde hiç sıkıntı yapmadılar. Hatta direk triajda gebelik testi istediğimi söyledim öyle yazıp doktora gönderdiler.