Happyymoomm Kızlar 39+4 haftalığım karnımda Bebeğim taş gibi kesiliyor bir şey oldu sanıyorum ona 😔korkuyorum sonra bakıyorum gerginlik gidiyor
Guz06 Happyymoomm düzenli olarak taş gibi olup kendini salarsa bu dakikalar içinde olmaya başlarsa doğum sancınız gelmeye başladı demektir , ama sürekli kasılma halinde ise doktora danışmanızda fayda var
Youngmotherr Happyymoomm benimki de kafasını aşağıya bastırıyor öldürüyor acıdan suyum her an gelicekmiş gibi idrara çıkma hissi yaptırıyor 2 saniyede bir 😵💫 kasılıyor sonra sert hareket ediyor dışarıdan bayaa baya belli ediyor
Portredekitirtil Happyymoomm bende aynıyım şuan 35 haftalığım 30 dan sonra ara ara böyle oldu. Çok su içince oluyor ve çok ayakta kalınca oturunca falan. Uzanınca biraz yumuşuyor. Gayet normal bir durum herkeste aynı. Hatta benim nefesim kesiliyor göğüsümün altında taş gibi oluyor sanki
Happyymoomm Guz06 sürekli değil ara ara oluyor canım benim sonra kendisini salıyor bebek herhalde kendisini suan hazırlıyor doğuma
Asafnur-11 8.5 aylık oldum bnm de karnım taş gibi oluyor hatta bi an çatlıycak zannediyorum niye oluyor bilmiyorum belki de kenara geliyor o yüzden olabilir
Happyymoomm Youngmotherr canım bende syan mesela karnımın tas gibi olmasına uyandım inşallah bu yaşadıklarımız çok normaldır insan endişe kapıyor 🥺
n1saa 29 haftalıgız bizde salı günğnden belli karnım hep taş gibi uzanınca azcık yumuşuyor ama ayaktaykrn vs hep sert🙅🏻♀️🤷🏻♀️
Papatya_kokuyo5 Happyymoomm 28 haftalığım canım gaz biriktiginde öyle oluyorum sanki bebek kendini sertlestirip toplanıyor
annesininkelegi Happyymoomm yalancı kasılmalarınız. Rahim doğum provası yapıyor kendini kasıp gevşetiyor