Kızlar 1 buçuk yıl boyunca gebelik elde edememiştim. En son adetimin 14. Günü civarı gittiğim doktor(bu detayı yazıyorum çünkü bu benim için bir büyük bir soru işareti hala) rahmimde sıvı olduğunu daha önceki rahim filmime göre tüpün birinin kapalı olduğunu o tüpü almamız gerektiğini söyledi. Ayrıca yoğun da enfeksiyonun var çocuk için uzun bir tedavi sürecine hazır ol dedi. Bir kutu üç haplık antibiyotik , 1 kutuda içesirinde 20 hap olan günde 1000 mg olarak kullanacağım antibiyotik ve içerisinde sirkeli su barındıran bir temizleyiciyi her akşam alttan enjekte etmemi söyledi, ayrıca 3 tanede yaptırmam gereken iğne verdi. Bunların hepsini 2 hafta boyunca uyguladım ve ne de olsa çocuktan umudumu kesip o ay zaten beklemediğim için arada sigara içtim,evdeki eşyaların yerini koltuk dahil tek başıma değiştirdim ,adetime 1 gün kala saçımı boyadım , adet olacağım sandığım için karın ağrılarımda ağrı kesici içtim.
Adetim 2 gün gecikince hiç ihtimal vermeden gebelik testini yapar yapmaz kıpkırmızı çizgi çıktı t çizgisi en başta çıktı.Şoka girdik kan verdim hemen ve beta 4200 civarıydı. Hemen doktoru aradık değer çok yüksek dedi ve haftaya çağırdı.
Ben bebeği 4 hafta 2 günlük sanarken öğrendiğim gün 5 hafta 2 günlük olduğumu öğrendim. Doktoruma bunun mümkün olamayacağını söylememe rağmen erken döllenmedir dedi erken döllenme olamaz ben adetim biter bitmez 1 yada 2 kere eşimle beraber oldum ve o zamanda ovülasyon testi yapmıştım yumurtlama görmemiştim o günler sonrasında zaten doktora gittik ve 2 hafta zaten ilişkiyi yasaklamıştı doktorum enfeksiyondan dolayı. Ben bunu söylediğimde benim tedavim sayesinde hamile kaldın dedi.O zaman nasıl erken döllenme oluyor bu çocuk ?diğer hafta gittiğimizde de bebek benim adet tarihimle benim dediğim şekilde uyumluydu o zaman doktorun erken döllenme söylemi çürümüştü. Ama benim bu yaşadıklarıma göre ben zaten doktora gittiğimde hamileymişim olmuyor mu kızlar? Ne zaman hamile kaldığım önemli değil ben hamileyken mi bu ilaçları içtim, içime sirkeli sular enjekte ettim, saçlarımı boyadım bu sakıncalı şeyleri yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Doktor birşey olmamıştır diyor relax bir doktor. Diğer hafta kalp atışını duymak için gittiğimizde kesesi biraz ince ama önemli değil biz önlem alalım 9. Haftaya kadar progestan kullan dedi.Ama ben ya ilerleyen zamanda bir sıkıntı çıkarsa diye hamileliğime hala sevinemiyorum 9 hafta oldu üstelik bugün bebeğim progestanda bitti. Bir dahaki görüş günümüz 10 haftalıkken olacak. Bebeğim sağlıksız olsa baştan belli olur muydu? Sonradan da sıkıntısı çıkabilir mi? Benzer durumu yaşayan var mı kızlar ?