Ozge111 Kubroli maşallah rabbim sağ sağlim kavuştursun 🤲😍 benimde kan pıhtılaşma varmış 1 kimyasal 2 kezde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum şuan şükürler olsun güzel ilerliyoruz 🤲
Astheria Ozge111 ilk hamileliğim benim birde aşırı heyecanlıyım çok korkuyorum ama gelsin diye bekliyorum öyle bide 21 yaşında anne oluyorum aşırııı stresliyim sen önce doğur bana anlat olmaz mı 😂😂😂
Defnesmomy Astheria aramızda tam on yaş var 😁😁😁 seninki daha güzel bence bende bugün tam 30+0 oldum riskli gebeyim,çok değişik bir duygu Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😘
Haticealp Ozge111 canım bende 1 düşük bir dogum yaptim ama oglum vefat etti şuan kızıma hamileyim 28+2 cok şükür 1 haftada önden gidiyoruz sorun yok inşallah hepimiz sağlıkla salim alalım kucağımıza 🤲🏻
Astheria Ozge111 Allah sağlıkla kucağınıza versin çok dua ediyorum size bundan sonra çok mutlu oldum adınıza
Defnesmomy Astheria ay niye ya süper bence kuşak farkın olmayacak ve beraber çok keyifli zamanlar geçireceksiniz eminim ki 🩷
1prensesannesi_ Ozge111 bizde kızımla 35+3 haftalık olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💕