M112 PrensinibekleyenAnnee anne karnında her bebeğin kalbi arasında o boşluk bulunur. Doğuma kadar bir yara nasıl kabuk baglarsa o duvar da o şekilde kapanır içinizi ferah tutun her bebeğin kalbinde var o. Sizinki biraz daha geniştir ondan dikkat çekmiştir kazanacaktır Allahın izniyle
PrensinibekleyenAnnee M112 doktorda öyle dedi canm belki başka yere gitseydim fark edemezler bile dedi biz çok ayrıntılı bakıyoruz dedi gerçektende öyle gözleri arasındaki mesafeyi bile ölçtü gözünde katarak var mı diye baktı
PrensinibekleyenAnnee smylmz yok canm herseyine çok iyi dedi doktor.kotu bişey demedi zaten burda okudum kafam karıştı eşimde kızıyor okuyup okuyup kendini bizi darlıyosun diyor ne dedi doktor kötü bişey mi dedi diyorsa ama burda yok fetal DNA yapılması.lazim demişler bazılarına ondan korktum
PrensinibekleyenAnnee Irmak-16 sağol canm Allah razı olsun bizim bı taneymis 1.6 mm boyunda doktor en geç iki yaşına kadar kapanıyor demişti bebeğinizde başka sıkıntı yok dimi down gibi delik.down sendromu belirtisi falan yazanlar olmusta çok canm sıkıldı
svdmm16 PrensinibekleyenAnnee evet çocuk kardiyolojiye götürdüm profesöre normal cocuk doktorları cok anlamıyor
svdmm16 PrensinibekleyenAnnee hatta riskli gebelik olarak takip edildim delik sayısının fazla olmasından dolayı özeldeki doktorum üniversteye riskli gebelik diye göndermişti orda da hamilelik boyunca takip edildim ama sıkıntı yapmadım sizin kadar kalp doktoruna taa anne karnındaykende gidiyordum doktorum yönlendirmişti o doktor demişti 2 yaşa kadar kapanır bir cok cocukta oluyor kapanmasa bile ufak bi operasyonla kapatırız hayati tehlike oluşturmuyor diye dua edin içinizi ferah tutun.
PrensinibekleyenAnnee svdmm16 bı tane canm Rabbim bütün bebeklere şifa versin inşallah sizede çok geçmiş olsun
Sysysyy svdmm16 merhaba benim bebeğimdede 20 haftada 3 delik saptandı kapanır allahın izniyle ama down sendromlu olabilir demeler beni çok üzdü sizin oğlunuz sağlıklı değil mi
Sysysyy PrensinibekleyenAnnee canım merhaba kapandımı delik benim bebeğidmede 1.6 3 delik var sana söylenenler söylendi som durumun nedir
PrensinibekleyenAnnee Sysysyy yok canım daha kapanmadı fetal eko çekildim çok küçük %90 kapanır dediler bakalım nolacak detaliya bakan doktor çok dikkatliy mis yoksa ben farkedemezdim dedi doktor
svdmm16 Sysysyy hayır hatırlamıyorum canım mm lerini. 11 haftalıkkeb doktoru farkedip peritanolojiye sevk etmişti ama aşırı dikkatli bi doktordu
Aenor majamm salam məndə də indi eyni problemdir, 16+4 həftədəyik, 2mm primum asd çıxdı həkim deyib bağlanacaq, neçə müddətə bağlanır? Narahatam🥹