Baileys ictim 3 yudum canim cekti diye , hata mi ettim🥺 vicdan azabi cekiyorum
14 haftalik gebeyim baileys ictim 3 yudum sorun mudur?
Aise44 krema cikolatayla karismis viski nerden bakarsan alkol iste .
Hamilesiniz nedemek canim cekti cektiyse icmeyiver bi zahmet ne tuhafsiniz..
Bisey olup olmayacagini biz bilemeyiz.
3 yudumun etkileyeceğini sanmıyorum bende yanlışlıkla vişne suyu sanıp 1 yudum viski içmiştim vişne sulu ama herhangi bir etkisi olmadı baileys in alkol oranı çok düşük zarar vermez inşallah
Bir iki yudumdan bir şey olmaz devamı gelmediği müddetçe
Astheria baileys alkol oranı yüzde olarak yüksek 12 üzeri ama bir daha içmez olur biter ben gebe değilken çok severdim.
Demirela bir daha içme canım. Bununla son olsun.
Astheria yargilamiyorum bende bazen cok sacma seyler soruluyor sonucta biliyoruz yarari olmadigini bilmeyerek degilki cani isteye isteye icmis tuhafima gitti neyse
Hemen bir şey olmaz tabiki ama sonuçta gebelikte alkolün bebeğe zarar verdiği bilinen bir şey bir dahaki sefere daha dikkatli olursun
Demirela hayır bişey olmaz dikkatli olun alkol aşermeyin de 😊
Demirela he evet biz cahiliz siz akilli ok😅
Bişey olmazzzzz
Demirela uygulama iç Anadolu halkiyla dolmuş 😁 bir şey olmaz tatlım. Geçen hafta kaşta tatildeydik Rus kadınlar karnı burnunda viski içiyorlar.tabi ki bunu desteklemiyorum ama bir şey olacağını sanmiyorum. Ters cevap verenler konu alkol olduğu için bu tepkiyi veriyor. Kola da içen var çiğköfte kokoreç cips yiyen de. Canım çekti diyor yorumlar bir seferden bir şey olmaz can bogazdan gelir diyor. Takılma 😘