3 yudumun etkileyeceğini sanmıyorum bende yanlışlıkla vişne suyu sanıp 1 yudum viski içmiştim vişne sulu ama herhangi bir etkisi olmadı baileys in alkol oranı çok düşük zarar vermez inşallah

Astheria baileys alkol oranı yüzde olarak yüksek 12 üzeri ama bir daha içmez olur biter ben gebe değilken çok severdim.

Astheria yargilamiyorum bende bazen cok sacma seyler soruluyor sonucta biliyoruz yarari olmadigini bilmeyerek degilki cani isteye isteye icmis tuhafima gitti neyse

Hemen bir şey olmaz tabiki ama sonuçta gebelikte alkolün bebeğe zarar verdiği bilinen bir şey bir dahaki sefere daha dikkatli olursun

64Demet64 bizde saglik suyu demedik zaten canim cekti sorun olur mu diye sormak istedim cahilliginizi her alanda gostermeyin mutsuz insan sizi

Demirela uygulama iç Anadolu halkiyla dolmuş 😁 bir şey olmaz tatlım. Geçen hafta kaşta tatildeydik Rus kadınlar karnı burnunda viski içiyorlar.tabi ki bunu desteklemiyorum ama bir şey olacağını sanmiyorum. Ters cevap verenler konu alkol olduğu için bu tepkiyi veriyor. Kola da içen var çiğköfte kokoreç cips yiyen de. Canım çekti diyor yorumlar bir seferden bir şey olmaz can bogazdan gelir diyor. Takılma 😘