anneoluyoruuumm16 Alt karnım ağrıyor biraz sürekli akıntı geliyor. Yarım saattir falan sancı gibi kıvratiyor beni. 21 haftaligim erken doğum riskim var ama bu kadar erken olur mu sizce doktora gitmeli miyim
Deletedmom0071 anneoluyoruuumm16 sancı nasıl bir sancı çok canınız yanıyorsa doktora tabi ki gitmelisiniz. Fakat akıntının çok olması zaten gebelikte normal. Önemli olan rengi. Çok geçmiş olsun ama 21 haftalık doğum olmaz diye biliyorum en erken doğum 24 haftalık olarak duymuştum. Zaten Allah korusun zamanında gelsin inşallah.🌸
anneoluyoruuumm16 Deletedmom0071 ay bilmiyorum yoruldum bugün yatınca ondan mı oldu acaba. Belkide bebek mi ki içimde birşey kıvranıyor gibi ayırt edemiyorum. İdrar yolu enfeksiyonum da var. Akıntı da şeffaf bir akıntı çözemedim inanın durmadan geliyor akıntı sürekli ıslak o bölgem bir saattir falan
Deletedmom0071 anneoluyoruuumm16 idrar yolu enfeksiyonundan doktorunuzun haber var mı? Yani ilaç kullanıyor musunuz?
anneoluyoruuumm16 __mom1 tam sancı gibi de değil içimde birşey dolaşıyor gibi bebek hareketi mi o kadar hareketli olur mu bilmiyorum anlayamadım inanın
anneoluyoruuumm16 Deletedmom0071 evet var antibiyotik ve piyeloseptil kullaniyorum. Hatta tekrar gidicem belirtiler geçmezse damardan verelim demişti
Deletedmom0071 anneoluyoruuumm16 bu beni düşündürdü o zaman gitmelisiniz çünkü hem riskli gebelik hem enfeksiyon sıkıntı. 1 saat daha bekleyin uzanın bakın ağrıya devam ediyorsa gidin bence. Öok geçmiş olsun 🌸
__mom1 anneoluyoruuumm16 hiç bilmiyorum ama dikkat et sıkıntı varsa vakit kaybetme. Bi de idrar yolu enfeksiyonu da önemli ihmal etme erken doğumu tetikliyor
anneoluyoruuumm16 Deletedmom0071 teşekkür ederim sanırım biraz hafifledi ama sürekli tuvaletim geliyor 🤭 eşimde evde yok ufak çaplı bir panikatak gecirdim