Seydaa123456 Sara-2007 bende serklajdan sonra 10 gün yattım 26 haftama girdim zaman geçmiyor sürekli endişe içerisindeyim inşallah 36 ya kadar gider böyle tuvalete kalkınca bile sanki asagı iniyomuş gibi hissediyorum sizede oluyor mu ?
Sara-2007 Seydaa123456 evet ya sanki iyne gibi birsey batiyo aşağıdan ayakdada durmuyotum,sadece tuvalete git gel,oda 10adimlik mesafe
Sevidmn Gzdece bende de hunilesme vardi doktorun devamli alttan kontrol etmemeli 37+5te dogum yaptim sezaryen
Gzdece Sevidmn ne güzel dayanmış şükür 🙏🏻 Nasıl geçirdiniz yatış pozisyonu vs nasıldı. Oturdunuz mu zamanınızı nasıl geçirdiğinizi merak ettim
Sevidmn Gzdece kusura bakmayin gec gordum oturamiyordum hic full yatiyordum oturmak sikintiliydi baski coktu agri yapiyordu yan sekilde oturmaya yatmaya calistim
Hnd3535 Gzdece dikkat etmediniz demi açıldı ? Kontollerde mi anlaşıldı sizin olumsuz bir belirtiniz var mıydı?
Gzdece Hnd3535 hayır ilk günden beri yatıyorum hiç bişey yapmadım açıldı. Her zaman kontrolde ortaya çıkıyor
Hnd3535 Gzdece rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yatmaya devam edin dinlenin sonu güzel olsun inşallah
Gzdece Sevidmn teşekkürler benimde oturunca sanki kanalda gibi hissediyorum ayaktayken sanki aşağıda hep. 🙏🏻
Sevidmn Gzdece evet oyle asiri baski oluyor ileri haftarlarda dahada olacak korkma kendini sakin yorma tuvalet haricinde kalkmamaya calis elbet bu gunlerde gecer bebegini saglicakla kucagina alirsin canim benim