Pitircikannesiyim Kızlar midenizi bulandırmak istemiyorum ama bugün tuvalete gidince hem yanmam oluyor hemde çok siyah olan Bi dışkı var kötü kokulu doğumdan sonra böyle bisey yaşayanınız oldumu?
Selin356 Pitircikannesiyim demir ilacı yapar onu ve sıyah dıskıyı ama doğum yapmışsın anestezi de yapar
Selin356 Pitircikannesiyim bende onu kullanıyorum makatta yanma ve kaşıntı yapıyor benımde sıyah dıskı bide
runkli0606 Pitircikannesiyim tamam işte o kan ilacı değil demir ilacı o yapıyor dışkıyı normal endişelenmeyin gerektirecek bir durum yok
Mercimeek Pitircikannesiyim normal güzel kızım bende dalak ameliyatı oldum 1 hafta sonra başladı ama sen emin olmak istiyorsan bir doktoruna sor veya aile hekimine
Pitircikannesiyim Selin356 anladım buraya yazmadan önce İnternet’e araştırdım iç kanamadan kaynaklı faln yazıyo du korktum
Selin356 Pitircikannesiyim sakın hıcbıseyı oraya yazıp araştırma dırek öldürüyor çünkü ben panik atak oldum yazıp araştırmaktan
Pitircikannesiyim Zeynepaksy Kabızlık yapması kötü işte ameliyatlıyım ya benim açımdan kötü kabız olmak