Grsost Churcill pregnom Max ve D vitamini aynı anda kullanıyorsunuz demi. Prognam da d vitamini içerdiği için soruyorum. Benim de ocean mummy d vitamini içeriyor ama doktorum ayriyeten d vitamini de verdi
Churcill Grsost evet ikisini de kullanıyorum. pregnomda demir falan da var aslında b12, folik asit. Bunlar gyno ferro sanol de de var bazen aşırı yükleme gibi geliyo ama tahlillerde öyle çıkmıyo maalesef 🤷 anca denk geliyo galiba
Grsost Churcill ben de aynı şekilde düşünmüştüm ama doktor verdiği için kullanıyorum. D vitaminime hiç baktirmadim ama son zamanlarda. Ona bakmak lazım. Fazlası da zararmis çünkü
Grsost Rimedkarun osteocare D vitamini içeriyor mu? Ayriyeten D vitamini kullanmıyorsunuz da. Kaç haftaliksiniz şuan
Grsost Nazalex doktorunuz yeterli gorduyse sorun olmaz. D vitamine seviyenize bakiyor mu. Benim ocean mummy d vitamini iceriyor ama doktor ayriyeten d vitamini de verdi. Fazlasi da zarar olduğu için kan verip baktirsam iyi olur d vitaminine
Churcill Grsost normal zamanda olda fazla gelir muhtemelen de şimdi vücuda anca yetiyor heralde bir de depolanma durumu var tabi belki bu vitaminlerin çoğu sanırım idrar ve dışkıyla çıkıyor
Grsost Churcill idrarla atildigi için böbrekte taş yapiyormus D vitamini fazlası. En iyisi kan verip seviyesine baktırmak. Sizin idrar yolu enfeksiyonu ya da kum dökme gibi sıkıntınız oldu mu hiç. Benim oldu da. Acaba ondan mı diye suphe ettim. Kan verip baktıracağım o yüzden
Nazalex Grsost evet fazlasıda sıkıntı yarın sabah kan vericem bir aydır vermiyorum. Bakalım inş bir sıkıntı yoktur
vanilyali99 Demir ,d vit ,magnezyum içiyorum. Omegayi arada sırada atiyorum çünkü içinde balık var tiksindiriyor yazın hiç çekilmiyor
Avril Grsost İyot D3K2 Ocean mummy B12 Sidefer demir ilacı Magnezyum Bir de trioid için levotiron kullanıyorum Haftadan beri aynı benim ilaçlarım değişmedi sadece 15. Haftada demir ilacı ve magnezyum eklendi diğerleri 11. Haftadan beri alıyorum aylık kan tahlillerime göre dozajları düzenleniyor o kadar