ipekss Grsost 30+5im sanirim günleri aklımda tutamıyorum 😂 doktorum bişey sormadı ben de söylemedim bu şekilde devam ettik ikincide de kullanmamistm zaten
EmineTarik Busrasayin benim oğlum doğuştan troid hastası hamilelikte iyot kullanmadın mı demişlerdi bana ama geninde çıktı ilaçla ilgisi yoktu sizde eğer troid varsa önlem olarak verilmiştir
EmineTarik Grsost pazartesi günü 29 haftalık olacağız ama ikiz bekliyorum o yüzden erken doğum olacak en son 37 e kadar bekleniyor bizde -kan ilacı gyno ferro sanol -monovit d3 -magnorm suda eriyen magnezyum
Teachermamiyy cevriye35_ bend sadece kan ilacı kullanıyorum hâlbuki söyledikleri bütün ilaçları aldım ama benim değerlerim normal beslenmeme de dikkat ediyorum ilac kullanmıyorum
Nur-kaynak Teachermamiyy aynı bende öyle kılosunu sordum gayet ıyı dedı eksık yıyorsun yada brz ye fln demedıgı ıcın vıtamın ılacımı bıle ıcmıyorum arada sıra sadece oda mıde bulantısı yapıo suan hıc bır ılacı ıcmıyorum
esma5001 28 haftalık Ocean mummy Yine ocean extra mag magnezyum ilacı Gynoferon demir ilacı kullanıyorum. Ocean mummy bana çok iyi geldi.3 kutu daha aldım bebek doğduktan sonra bile kullanırım emzirme döneminde😁😁
Meleksynargn Grsost aspirin yerine oksapar kullanıyorum geri kalan ilaçları bnde içiyorum 36 haftaligiz
Btss Merve3801 ben yemek arasında alıyorum yoksa reflüyle o iğrenç balık tadı ağzıma geliyor. Yemek arasında alınca daha az hissediyorum o tadı. Doktorum hatta en yağlı hangi öğünde besleniyorsan o öğünde al demişti. Sanırım dış tabakası yağda daha iyi eriyormuş. Öyle kullanıyorum ben de.
Churcill Grsost şu an 35+2 yim d vitamini olarak monovit, demir gyno ferro sanol ,multivitamin pregnom max kullanıyorum magnezyum da magnorm 365
Grsost Churcill pregnom Max ve D vitamini aynı anda kullanıyorsunuz demi. Prognam da d vitamini içerdiği için soruyorum. Benim de ocean mummy d vitamini içeriyor ama doktorum ayriyeten d vitamini de verdi
Nur-kaynak Grsost bna bır tek imom yazdı vitamın ilacı bırde demır ılacı ama ben vıtamın ılacını az çok içtim demır ilacını hıc ıcmedım mise bulantısı yaptı gerekte yok çok ilaç içmeye