Aysee1123 Grsost Sağlık ocağındaki ebe kullanmam gerektiğini söylemişti fakat doktorum kan değerlerimi takip ediyor gerek görmüyor. Bende doktorumu severim güvenirim o ne derse onu dinliyorum. Doğuma kadar sadece omega 3 dedik
EbrKzlky Grsost Magnezyum Omega Kusma ilacı hala 😂 D vitaminide almam lazım ama midemi bulandırdığı için alamıyorum 🥴
Churcill Grsost şu an 35+2 yim d vitamini olarak monovit, demir gyno ferro sanol ,multivitamin pregnom max kullanıyorum magnezyum da magnorm 365
EbrKzlky Grsost 29 haftalığız, demir için kan almıştı gerek görmedi.. normalde demir eksikliğim hep tavan olurdu ama hamile kalmadan önce damardan aldığım için şuanlık iyi şükür
Asel-2023 Grsost 27 haftadayim kan ilacı kullanıyorum valla doktor bunları verdi normal de ilk ikisinde bunları da içmedim ama bu hamileliğim de baya zorlandım
Grsost bdenerigokce devletinkini de kullandık. Son gittiğimiz doktor bunu söyledi aldık biz de. Fark var mı bilmiyorum🙂
catandgirlmom Grsost ben 16. Haftamdan itibaren mom vital dha ve gyno ferro sanol içtim doğum olana kadar doğumdan sonra da emzirme vitamini ve gyno ferro sanol alıyorum
EmineTarik 1-kan ilacı 2-decavit 3-D vitamini 4-magnezyum Oksapar ve coraspin ekstra pıhtılaşmam olduğu için toplam 6 tane
Grsost EmineTarik ben yanlış yazmışım. Aspirin değil coraspin kullanıyorum ben de bundan önce düşük olduğu için. Kullandiklarimiz benziyor. Decavit ne ilacı?
catandgirlmom Grsost d vitamini değil ama demir kullandım gyno ferro sanolde demir var, mom vital dha dada d vitamini var tek hapla birsürü şey almış oldum ayrı ayrı olmamış oldu