Herhangibirisiiiiiii evet ya bende çok kararsız kaldım ama aldım 3 4 tane tulum var 3 tane uzun kollu alt üst takım e bebekte indirimdeydi 70 tl 3 tane aldım her aydan yani 3 6 9 ay hepsinden bir tane aldım 3 tulum aldım onlarda 100 e falan geliyordu sanırım tanesi yan mağaza vardı e bebegin zibinlari kalıpları küçük diye duymuştum o yüzden ordan almadım yanında mağaza vardı uygunduda ordan her ay için birkaç adet zıbın aldım 2 3 tane sadece uzun kol badi olan zibinlardan aldım birkaç tane de evde vardı yeter 1 yaşına kadar 😂 bence yıkayıp yıkayıp kulaknirim komşumun iki çocuğu var yeni doğum yapmıştı büyük olan erkek onun birkaç kiayfet vardı baktım temiz güzel onları da aldım onlar 9 aylık falan ihtiyaç oldukça onlarida kullanırım yeter bence çok fazla bisey almadım ben zıbın alr üst takım 3 4 tulum var birde badi pijama yeterli diye duusnuyorum birde sey duydum çocuklarıçok fazla sıkı giydirmeyince bağışıkliklari daha güçlü oluyormuş o yüzden çok kat kat giydirmeyi düşünmüyorum zaten evde olurum kışın sürekli doğalgaz da olur sıkmaya gerek yok bence sende ona göre al derim bende mağazaya gidince karar verdim ne alacağıma eksikler vardı onları almaya gidince prsa karar verdim