1prensesannesi_ Biranneikibebek_ pamuk diye birisi yeni anne diye birisi sanırım etiketlemek bilmiyorum sen etiketler misin☺️
Biranneikibebek_ @NaimeYilmaz Naime Hanım sanırım moderatörsünüz sizden ricamız bu postu sabitlemeniz post görünürlüğü olması için çok teşekkür ederim ❤️
Biranneikibebek_ 1prensesannesi_ @Tugbazdmr merhabalar rica etsem bu postu sabitleyebilir misiniz görünürlüğü olması için teşekkür ederim ❤️
Biranneikibebek_ 1prensesannesi_ biz çabaladık Rabbim yapmış kadar Ecrin’i verecektir iman ediyorum yapamazsakta niyetimiz halis olan canım 🤲🏻
Biranneikibebek_ 1prensesannesi_ @Pamuk merhabalar rica etsem bu postu sabitleyebilir misiniz görünürlüğü olması için teşekkür ederim ❤️
Biranneikibebek_ 1prensesannesi_ canım @Byzyldrm bu arkadaşın sayfasına girip postuna bakabilir misin
Biranneikibebek_ Buradaki arkadaşlar bir posta denk geldim haftada bir hatim yapalım mı diye @Byzyldrm bu arkadaş açmış oraya bakın isterseniz görmediyseniz oraya toplanalım yapalım haftalık çok güzel olur